Odličan nogomet za vikend na Turniru prvaka u Vratišincu

Turnir prvaka
Turnir prvaka

NK “Sokol” je u petak, 14. srpnja, počeo sa priprema za sezonu 2017/2018 za natjecanje u 1. MNL ligi.

Cijela konstrukcija Sokola koju je trener Dražen Škvorc gradio u prošloj sezoni ostala je skoro nepromjenjiva.

Napustio je redove Sokola samo rezervni golman Mišel Horvat koji se zahvalio na suradnji klubu te mu klub NK “Sokol” i ovim putem želi svu sreću u daljnim životnim izazovima.

Sve snage Sokola sada su uprte u organizaciju Turnira prvaka. Nakon proglašenja domaćinstva “Turnira prvaka” kojai se igra u Vratišincu, 29. i 30. srpnja, izvučeni su i rasporedi utakmica.

U subotu igraju NK “Dinamo” Palovec i NK “Drava” Kuršanec, a nakon njih domaćin NK “Sokol” Vratišinec odigrat će protiv ekipe iz Domašinca NK “Dinamo”.

Ekipa Sokola za ovaj događaj pripremila je veliku poslasticu vola na ražnju, neizbježne languše te naravno piće koja za ovakvu feštu ne smije i neće nedostajati.

Da bi ovaj turnir, koji se igra po prvi put u Vratišincu bio i prava fešta pobrinut će se živa muzika Fortuna Band. Nakon svega ovoga slijedi finale koje se igra u nedelju s početkom u 18 sati.

NK “Sokol” još jedanput poziva na bogat nogometni vikend u Vratišincu, ovo su slavljeničke ekipe tako da je zagarantirana i fešta tokom cijelog turnira.

Subota 29.7.
16:00 NK”Dinamo” Palovec – NK”Drava” Kuršanec
18:00 NK”Sokol” Vratišinec – NK”Dinamo” Domašinec

Nedjelja 30.7.
18:00 Finale

Ostavi komentar