Međimurski ceker vlasnice Irene Novak predstavljen javnosti

U sklopu Termi Sveti Martin danas je održano predstavljanje Turističkog info centra i dućana s domaćim OPG proizvodima Međimurski ceker, vlasnice Irene Novak. 

U Međimurskom cekeru možete kupiti unikatni nakit i suvenire iz Međimurja, domaća vina, likere, džemove, tjesteninu, ulja, suhomesnate proizvod, proizvode za njegu tijela i torbice, a možete kupiti i poklon bonove.

Međimurski ceker je također mjesto za točne i ažurne turističke informacije, kao službeni Turistički info Centar – Turističke zajednice Međimurske županije.

– Željela sam obilježiti otvaranje svog dućana, koji mi je učinio san stvarnim. Radim 17 godina u turizmu, u Termama Sveti Martin radila sam od recepcije, bazena pa do hotelske suvenirnice gdje sam skupila mnogo iskustva i dobrih pozitivnih vibracija od stranki. Moja koncepcija je spojiti informacije o događanjima u cijelom Međimurju, a osim toga volim komunicirati s ljudima te da turisti vide što Međimurje nudi, rekla nam je vlasnica Irena Novak, koja živi za ovaj međimurski kraj.

– U ovom dućanu ujedinila sam proizvode, suvenire, vina, džemove, cekere, med… Da nisam imala potporu svoje obitelji, bilo bi teže. Tu su moja kćerka Ivana, sin Mario, i suprug koji je bio bolestan… svi smo sad skupa pobijedili to. Da nije bilo mojih dobavljača, dragih kolegica, prijatelja i svih ostalih, ja ne bi bila to što jesam sada. Zahvalna sam i županu i direktoru TZ-a, dodala je vlasnica Međimurskog cekera.

Trenutno surađuje s 44 dobavljača, kreativaca, vinara i ostalih lokalnih proizvođača, a oni koji su to mogli posjetili su je danas na službenom predstavljanju dućana. Od ostalih uzvanika bili su prisutni i župan MŽ Matija Posavec, direktor TZ-a MŽ Rudi Grula, načelnik Općine Sveti Martin na Muri Martin Srša, direktor TZ Sveti Martin na Muri David Novinščak i voditeljica Regionalnoga turističkog centra Jelena Berečić.

Međimurski ceker zatvoren je ponedjeljkom, od utorka do petka radi od 8 do 13 sati te od 18 do 20 sati, subotom od 8 do 13 sati te od 18 do 21 sat, a nedjeljom od 9 do 13 sati.

Foto: Sanja Heric

r

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE