PODTUREN Aktivna Petra Jambrošić nova predsjednica mladeži HDZ-a: Želim zaustaviti mlade da sele iz naše općine!

Petra Jambrošić

Mladež HDZ-a Općine Podturen održala je izbornu skupštinu, a za novu je predsjednicu izabrana Petra Jambrošić. Tamošnji su mladi odabrali i Općinski odbor kojeg čine Lorena Koščak, Tea Krnjak, Dijana Lepen, Zvonimir Radovan te Perica Hajdarović.

-Kao predsjednica Udruge mladih Podturen te vijećnica općine Podturen, imam jedinstvenu priliku sudjelovati kako u političkom životu naše općine, tako i čuti iz prve ruke zahtjeve mladih. Cilj nam je okupljanje mladih ljudi, prikupljanje novih članova, uključivanje u rad temeljnog ogranka HDZ-a i pomoć općinskoj organizaciji pri ostvarivanju političkih ciljeva. Primarni cilj i želja su nam zaustavljanje iseljavanja mladih ljudi i mladih obitelji iz naše općine, istaknula je Petra Jambrošić. 

-Svjesni smo da su mladi budućnost te vjerujem da se mora čuti i njihov glas. Problem je gubljenje povjerenja u političke institucije pa stoga smatram da je bitna stavka napretka- vraćanje tog povjerenja. Mladi moraju imati svoj glas, ne koji će samo formalno već i aktivno sudjelovati u kreiranju bolje budućnosti za sve, kaže nova predsjednica.

Na skupštini je bio prisutan i predsjednik Mladeži HDZ-a Međimurja Matija Žugec, tajnik međimurskog HDZ-a Igor Ivković, članovi predsjedništva MHDZ Međimurja Zvonimir Jurinić, Ivan Borović te v.d. predsjednik podturenskog HDZ-a Mladen Božić.

Ostavi komentar