Općina Nedelišće: Poziv za financiranje udruga u vrijednosti 1,66 milijuna kuna

Općina Nedelišće raspisala je javni poziv za prijavu programa i projekata organizacija civilnog društva za financiranje iz proračuna Općine Nedelišće za 2021. godinu. Po javnom pozivu prikupljaju se pisani prijedlozi programa i projekata koje će Općina financirati iz proračuna, a udruge mogu od Općine zatražiti i do 100% iznosa financiranja programa ili projekta.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1.000 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 150.000 kuna. Prijavitelj može podnijeti najviše 4 prijave za financijsku podršku programu/projektu.

Udruge sukladno ovom Javnom pozivu mogu prijaviti projekt za sljedeća prioritetna područja: kultura, tehnička kultura, sport, odgoj i obrazovanje, udruge proizašle iz Domovinskog rata, udruge invalida, humanitarne udruge, vjerske zajednice, udruge mladih, socijalna skrb, zdravstvo, razvoj i demokratizacija društva, razvoj mjesne samouprave, razvoj turizma.

Ukupno planirana vrijednost Poziva je 1.660.000 kuna, a financijska sredstva su raspoređena po programima na sljedeći način:

  1. Rekreacija i sport – 870.000,00 kuna,
  2. Kultura – 460.000,00 kuna,
  3. Udruge građana – 330.000,00 kn.

U službenom javnom pozivu propisano je tko može poslati prijavu, pod kojim uvjetima, na koji način i kojim sadržajem, pa pozivamo prijavitelje na pozorno čitanje službenog poziva i pripadajuće dokumentacije (na www.nedelisce.hr).

Rok za podnošenje prijava je 8. veljače 2021. do 24 sata, a prijave se šalju isključivo elektronski, putem aplikativnog portala na službenim stranicama Općine Nedelišće.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE