Novi vatrogasni dom dobit će i Mala Subotica, evo kako će izgledati

Sklopljen je ugovor o javnoj nabavi za izgradnju vatrogasnog i općinskog spremišta u Maloj Subotici. 8. travnja 2021. godine, nakon provedenog postupka javne nabave, načelnik Male Subotice Valentino Škvorc i direktor tvrtke Bratić Anto Bratić sklopili su ugovor o javnoj nabavi za izgradnju vatrogasnog i općinskog spremišta u Maloj Subotici. Vrijednost radova sa PDV-om iznosi 2.127.659,85 kuna.

Radovi bi trebali početi najkasnije do 1. srpnja 2021. godine, a predviđeni rok trajanja istih je šest mjeseci. Površina novog objekta iznosi 245,64 m2, od kojih je 95,84 m2 vatrogasnog spremišta, 79,63 m2 spremišta za potrebe Općine te 70,17 m2 zajedničkih prostorija – prostor za sastanke, garderoba i sanitarni čvor.

Objekt je, nadalje, idealno pozicioniran i u odnosu na današnji poligon za vježbu DVD-a Mala Subotica. Provedbom ovog projekta naši će vatrogasci dobiti kvalitetan prostor za dio svojeg voznog parka koji nema mjesta u sjedišta društva u ulici Alojzija Stepinca, dok će Općina konačno dobiti spremište za strojeve za održavanje javnih površina u koju je svrhu do sada koristila prostor mrtvačnice groblja Mala Subotica-Štefanec.

Ostavi komentar