Ljetne škole sporta „Mladi dobravski sportaši“ privedene kraju tenisom

Ljetne škole sportskog programa „Mladi dobravski sportaši“ privedene su kraju u zadnjim danima ljeta i to tenisom.

Mali sportaši i sportašice treći tjedan zaredom upijali su nove sportske vještine u sportskom parku Krbulja u Donjoj Dubravi.

Finalni tjedan okupio je šezdesetak djece koji su svako popodne na teniskim terenima učili osnovna pravila tenisa, uz zanimljive i zabavne poligone, igre i razne teniske vježbe. Mladi sportaši trenirali su uz educirane trenere TK Dubravčan koji je bio domaćin prošli tjedan, a posljednji dan ljetne škole organizirano je i natjecanje uz nagrade.

Za mališane DV-a Klinčec je organizirana prezentacija tenisa, a kroz vrtićke aktivnosti tematski posvećene sportu izradili su i svoje rekete.

Nakon što su uspješno odrađene ljetne škole nogometa, košarke i tenisa, na samom početku jeseni slijedi završnica programa koja će okupiti sve polaznike. Mladi sportaši primit će svoja priznanja, a tom prilikom će javnosti biti predstavljena i nova edukativna brošura posvećena sportu o zdravlju, koja promovira fair play, a sadrži crteže djece iz DV Klinčec.

Sportski program se provodi u okviru novog projekta “Mladi dobravski sportaši – kroz igru i sport do zdravlja” čiji je nositelj Nogometni klub Dubravčan, partner Dječji vrtić Klinčec Donja Dubrava, a suradnici Teniski klub Dubravčan i Košarkaški klub Dubravčan. Projekt sufinancira Ministarstvo turizma i sporta te Općina Donja Dubrava.

 

Izvor i foto: Općina Donja Dubrava

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE