Dođite na 6. Dane smijeha u Prelog uz Kerekesh Teatar

Dani smijeha Prelog

Šesti put u nizu, Kerekesh Teatar u suradnji sa Gradom Prelogom, poziva sve na Dane smijeha koji će se ove godine održati od 21. do 23. listopada.

U nastavku donosimo program ovogodišnjih Dana smijeha.

  1. listopada (petak u 19:00) – „Beba“

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš

Igraju: Mirna Medaković Stepinac i Ljubomir Kerekeš

– Nemojte se sramiti. Svi imamo probleme. I svi znamo da je najbolje o problemima razgovarati sa psihologom. Svjetlana Fufić zvana BEBA dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema jednostavno započinje razgovor sa gospodinom u bijeloj odori. Taj gospodin je maler i jedino što zna o psihologiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije. Bivši muževi Svjetlane Fufić izvukli su deblji kraj. Hoće li i ovaj slučajni psiholog s valjkom u ruci, saznajte u novoj komediji Kerekesh Teatra jer u čekaonicu dolazi “Beba”, stoji u najavi predstave.

  1. listopada (subota u 19:00) – „Dobra večer, došao sam po vašu kćer“

Tekst i režija: Jan Kerekeš

Igra: Jan Kerekeš

– „Dobra večer, došao sam po vašu kćer“. Ta rečenica teško pada svakome tko ima kćer i ubrzo postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života. Ovaj stand up Jana Kerekeša nastao je nakon Janove akupunkture mozga za vrijeme jedne vožnje po autocesti ZG-ZG. Nastao je iz straha, ljubavi i potrebe da se publika nasmije na račun patnika kojem nema pomoći, najavljena je predstava.

  1. listopada (nedjelja u 19:00) – „Ništa ljubav samo seks“

Tekst i režija: Rene Bitorajac

Igraju: Csilla Barath Bastaić, Petra Dugandžić, Iskra Jirsak, Katarina Baban

– 4 glumice pripremaju se za početak predstave Atonid i ponor pakla, grčku tragediju postavljenu na kazališne daske, koja zapravo uopće nije bitna. 4 različita karaktera u nešto više od 90 minuta pretvara se u njih 13. Razigrane i vesele glumice, radije bi se 4 sata družile u garderobi nego pola sata na pozornici. Kao lajtmotiv i tema večeri, nekako, ne znamo kako, nametnuo se sex. O da, i žene pričaju o njemu. Ne degutantno i ne vulgarno. Dokumentarnom lakoćom naše glumice igraju glumice koje se igraju, a pritom zabavljaju publiku, i nimalo manje važno, same sebe. Svi moraju biti zadovoljni i zadovoljeni. Jeste li probali dominaciju? Kako je po staračkim domovima?, stoji u najavi predstave.

Cijena, broj mjesta, pretprodaja
  • Cijena ulaznice: 50 kuna za svaku od predstava.
  • Broj mjesta je ograničen.
  • Pretprodaja ulaznica: od 3. listopada, blagajna Doma kulture: od ponedjeljka do petka od 08:00 do 11:00, subotom i nedjeljom od 16:00 do 20:00.

Ostavi komentar