Ljetne noći Grada Preloga se ipak otkazuju!

Zbog aktualne epidemiološke situacije, novih pravila koja je potrebno poštovati, zbog sigurnosti posjetitelja, Nogometni klub Mladost Komet, na veliku žalost, odustaje od organizacije ovogodišnjeg malonogometnog turnira, Memorijala ing. Vladimira Skoka i Ljetnih noći Grada Preloga, izvijestili su iz Grada Preloga.

Želja nam je bila, unatoč situaciji, obilježiti četrdeset godina popularnog „turnira“, kojem se svake godine veseli Prelog. U planu je bio ove godine, skraćeni „turnir“, sa turnirom Med Vulicama, sa odbojkom na pijesku, sa nogometom mlađih dobnih kategorija. Dogovoreni su u Prelogu, u Parku Mladosti, bili i nastupi 4 Tenora te Belfast Fooda.

Nažalost, sve ćemo morati premjestiti na sljedeću godinu. Nadamo se da ćemo sljedeće godine uspjeti se ponovno vratiti druženju, nogometu, odbojci na pijesku, vratiti se na pravi način u Park Mladosti u Prelogu. Isto tako, vrijeme u narednim mjesecima, iskoristit ćemo i za pripremu prigodne monografije povodom četrdeset godina malonogometnog turnira Memorijala ing. Vladimira Skoka u malom nogometu.

Zahvaljujemo svim ekipama koje su se već prijavili za ovogodišnji turnir, uz poruku: Vidimo se 2021.! Ukoliko će se epidemiološka situacija popraviti, Nogometni klub Mladost Komet i Grad Prelog, ostavljaju otvorenu mogućnost organizacije koncerta 4 Tenora, za kraj ljeta u Prelogu, krajem mjeseca kolovoza.

Ostavi komentar