Božićno druženje rasplesane djece Preloga

Rasplesani preloški klinci, uzrasta od vrtića do završnih razreda osnovne škole, večeras su za roditelje, rodbinu i prijatelje odradili plesne minijature. Čakovečki Plesni studio Korak okuplja prelošku grupu već godinama, a uz velike nastupe u Čakovcu povremeno i u Prelogu pokažu plesne vještine.

Četrdesetominutni program s nastupima četiri plesne skupine vodila je Virna Hošnjak, osnivačica i voditeljica Plesnog studija Korak. Istaknula je da redovni plesni treninzi nisu samo učenje kako plesati već i priprema djece za izazove svakodnevice. Na treninzima moraju pokazati ustrajnost, disciplinu, uvažavanje drugih i surađivati s drugima. Često im određeni plesni koraci ne idu iz prve, moraju ih ponavljati, doživljavaju mala razočarenja, ali ih se ohrabruje kako bi se ponovno dizali, kako bi pokušali ponovno. Pravi mali životni trening.

Virna Hošnjak otvara program
Virna Hošnjak otvara program

– Druženje smo organizirali kako bi roditeljima zahvalili na svim vožnjama na treninge i nastupe. Želimo pokazati kako se te vožnje zapravo isplate što se vidi na osmjesima naših plesača. Podloga koju ćete vidjeti večeras su osnovne stvari iz suvremenog plesa, balet, ritmika i ulični ples. Sve što je potrebno za razvoj u mlađim godinama. To je sve jedna velika paleta plesnih stilova. – napomenula je Hošnjak na početku programa.

Tijekom programa nisu izvedene plesne točke u cijelosti već je ovo samo bila najava za veliki plesni event koji će se u Prelogu održati 10. veljače 2024. godine. Nakon programa roditelji i mali plesači zadržali su se na druženju uz domjenak.

Dio nastupa možete pogledati na ovoj poveznici.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE