ONLINE PLAC krenuo s radom: Gradonačelnik Kovač poziva ostale gradove i općine da se uključe u projekt!

online tržnica čakovec
Nakon online narudžbe slijedi dostava naručenih proizvoda na kućnu adresu

Čakovečki online plac danas je počeo s prvim dostavama. Ova jedinstvena internetska platforma za kupnju prehrambenih proizvoda koji se inače tradicionalno kupuju na tržnicama, poput voća, povrća, sireva, suhomesnatih proizvoda, domaćih ulja i vina te ostalih proizvoda omogućit će građanima s područja Grada Čakovca kupovinu domaćih proizvoda iz naslonjača, a proizvođačima plasman proizvoda u vrijeme kad prodaja na klasična prodaja nije moguća.

Čakovečki online plac funkcionira na način da korisnik preko internetskih stranica obavi kupovinu, željene proizvode stavi u virtualnu košaricu te potvrdi svojim potpisom. Dostava je besplatna, a organizirana je u ponedjeljak, srijedu i petak. Za sada su u ponudi proizvodi 30-tak međimurskih OPG-ova i proizvođača, od kojih većinu kupci dobro poznaju s čakovečke tržnice, a njihov broj i ponuda artikala rast će svakodnevno.

Gradonačelnik Stjepan Kovač čija je ovo i inicijalna ideja, poziva ostale gradonačelnike i načelnike s područja Međimurske županije da se mogu u projekt uključiti i njihovi gradovi i općine odmah ako se osigura dostava na svom području.

Ostavi komentar