Ljeto u gradu Zrinskih: Donosimo detaljan program, na vrijeme osigurajte svoje besplatne ulaznice!

Program Ljeta u gradu Zrinskih su predstavili Robert Lisjak i Ljerka Cividini
Program Ljeta u gradu Zrinskih su predstavili Robert Lisjak i Ljerka Cividini

Ljeto u gradu Zrinskih se vraća, počinje 25. lipnja i trajat će do 10. srpnja. Ove će se godine održati u nešto skromnijem obujmo nego smo to navikli, ali bojati program sve će to nadoknaditi. 

Svi programi počinju u 21 sat, a kako kaže organizator Robert Lisjak važno je naglasiti kako su svi programi besplatni, ali zbog ograničenog broja osoba na događanjima važno je svoju besplatno ulaznicu osigurati na vrijeme.

Kako do besplatne ulaznice? 

Svi programi će se održati uz poštivanje važećih epidemioloških mjera, stoga obavezne besplatne ulaznice možete već od sutra, 18. lipnja podići u Turističkom uredu TZ Čakovec, u centru grada na adresi Kralja Tomislava 1. Također, organizator naglašava kako imaju i osigurane zatvorene prostore u slučaju lošeg vremena- u Centru za kulturu i Mala scena Vinko Lisjak.

Cijeli program pogledajte u nastavku!

Svečano otvorenje počinje 25. lipnja u petak u 21 sat u Atriju Starog grada Zrinskih koncertom Andreja, Rundek i Ekipa “Ftičeki”, u subotu 26. lipnja Fox bar organizira koncert in Memoriam Emil Veliki- dub/reggae. Nedjelja, 27. lipnja u Atrij Staroga grada Zrinskih 21 sat stiže kazalište HISTRION „Tajkuni” (Miro Gavran) redatelj: Zoran Mužić. 

U srijeda 30. lipnja u Atriju Staroga grada Zrinskih u 21 sat počinje filmska večer BEST OF BONOBOSTUDIO program animiranih filmova u trajanju 75 minuta.  After program je izložba nakita Dašak 80-ih u „risajkl” nakitu Lesice Kreatif u Fox Baru.

 U četvrtak, 1. srpnja u Atriju Staroga grada Zrinskih počinje open air quiz Čakovec grad znanja, autor i voditelj bit će Robert Srnec. After program je koncert Lidija Bajuk i Lea Šprajc – Perput, perje, pavučina u Fox baru. 

Petak 2. srpnja u Atriju Staroga grada Zrinskih u 21 sat održat će se predstava KAZALIŠNA GRUPA LECTIRUM „Dekorater” (Donald Churchill) , redateljica je Nina Kleflin. After program je koncert William Collins (FR) u Fox Baru.

Subota, 3. srpnja koncert Dobre Vibracije održat će se u Fox Ba, a u Klubu Prostor izložba Lucije Glavina /Vanja Nikolić. 

Nedjelja, 4. srpnja stiže TEATAR GAVRAN Savršeni partner. Srijeda 7. srpnja rezervirana je za filmsku večer BEST OF DORF „BURE BARETA” gosti: Robert Bubalo i Mario Vukadin – redatelji, scenaristi i producenti. After program je izložba Sven Tomašić – Čudnovata zbilja u Fox Baru. 

Četvrtak, 8. srpnja održat će se koncert J. R. AUGUST. After program je koncert Marko Kenji – acoustic  u Fox Baru.

Petak, 9. srpnja u Dvorani Centra za kulturu Čakovec u 21 sat stiže kazalište GK ZORIN DOM „A.jmo P.robat ČEHOV.a” (prema A. P. Čehovu). After program je koncert Lili Gee u Foxu.

U subota 10. srpnja slušaona Ex Yu Rock u Fox Baru, te Mirna Žerjav /DJ Miss Stray Cat izložba će se održati u Klubu Prostor.

Ostavi komentar