Uzlet, poseban prilog Međimurskih novina: Predstavljamo lidere međimurskog gospodarstva!

Pandemija koronavirusa iznenadila je gospodarstvo, a nakon što je počela popuštati početna panika i strah zbog neizvjesne situacije, svi su bili prisiljeni prilagoditi se novonastalim uvjetima na tržištu.

Fokus ovogodišnjeg Uzleta međimurske su tvrtke koje se bore za svoje zaposlenike i poslovanje tvrtke. Predstavljamo one tvrtke koje ulijevaju povjerenje u naše gospodarstvo i koje vrijednim Međimurcima dokazuju kako se ne moraju bojati svoju egzistenciju.

Sada je važnije nego ikad prije imati brend čije se ime izgovara s poštovanjem i koji se izdvaja iz divljanja na društvenim mrežama i dokazuje postojanje tradicionalnih vrijednosti i jasnih i poštenih pravila slobodnog tržišta.

Predstavljamo tvrtke koje u međimurskom društvu mogu dati primjer i podići entuzijazam.

Lideri koji vode građane u vrijeme pandemije koronavirusa svakako su predstavnici jedinica lokalne samouprave. Oni donose mnoge odluke i brinu za dobrobit građana, a izvrsno provođenje mjera zaštite širenja koronavirusa postignuto je upravo zbog naših općina, gradova i županije. Stoga predstavljamo svaku općinu, svaki grad i županiju i donosimo priče o tome kako su se snašli u novoj situaciji.

Uzlet izlazi ovog petka uz Međimurske novine kao poseban prilog, umetak. Čitamo se od petka samo u Međimurskim novinama.

Ostavi komentar