SOBOČAN-interijeri dobitnik nagrade za najboljeg izvoznika

SOBOČAN - interijeri
Franjo Sobočan na dodjeli nagrade firmi SOBOČAN interijeri za najboljeg hrvatskog izvoznika

Sobočan interijeri iz Murskog Središća dobili još jedno značajno priznanje za poslovne rezultate, nagradu za najboljeg hrvatskog izvoznika. Poduzeće je u snažnoj poslovnoj ekspanziji koju prati i otvaranje velikog broja novih radnih mjesta i rast izvoza.

Nagrada za najboljeg izvoznika Franji Sobočanu, osnivaču firme SOBOČAN interijeri uručena je u sklopu održavanja  XXI. Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu koje se održalo 4. i 5. svibnja 2017. godine u Šibeniku. Na savjetovanju su  dodijeljene priznanja najboljim poduzetnicima i obrtnicima u devet različitih kategorija.

U konkurenciju za dodjelu priznanja ušli su svi poduzetnici koji su korisnici poticajnih mjera Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (potpore, krediti, poticanje ulaganja) u prošloj godini. Obavljena je provjera financijskih pokazatelja poduzetnika, dodatno su kategorizirani te provjereni prema svim raspoloživim bazama podataka i službenim registrima na temelju čega su članovi stručnog Povjerenstva odlučili o izboru najboljih u pojedinim kategorijama prema sljedećim kriterijima: 1. Poslovni rezultati izraženi bonitetom, 2. Učinci poduzetničkog projekta, 3. Regionalni razvoj i horizontalna pitanja.

Sobočan-interijeri d.o.o. iz Murskog Središća dobitnik je nagrade za najboljeg izvoznika. Potrebno je naglasiti da je tvrtka je korisnik potpora iz Javnog poziva „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“. Podneseni projekt ima za cilj riješiti neodgovarajuću informacijsko komunikacijsku infrastrukturu koja negativno utječe na učinkovitost poslovanja poduzeća što će se učiniti unaprjeđenjem upravljanja poslovnim procesima poduzeća ulaganjem u ERP sustav, serversku infrastrukturu i povećanje tehnoloških kapaciteta projektnog odjela.

Ostavi komentar