FOTO AMBIJENTI 25. GODINA: Hrvatski čuvari zelenila od prvog dana idu samo – zeleno i čisto!

Poduzeće Ambijenti d.o.o. Čakovec pokrenuo je Pero Vidović 1994. godine sa samo jednim zaposlenikom. Na platnoj listi 31. listopada ove godine bilo ih je ukupno 86, a u pojedinim sezonama bilo ih više od 110. Primanja djelatnicima stižu uvijek pravovremeno jer direktoru su njegovi djelatnici uvijek na prvom mjestu.

Ove godine tvrtka obilježava 25 godina postojanja i uspješnog rada, a svečanost je održana u Hotelu Park Čakovec 21. studenoga. Radost 25-tog jubileja podijelili su djelatnici firme, poslovni partneri i suradnici, predstavnici međimurskog i hrvatskog gospodarstva, politički djelatnici, mediji i drugi uzvanici.

ambijenti pero vidović111_resize
Pero Vidović uvijek ističe kako su mu djelatnici tvrtke i izvršavanje ugovorenih projekata na vrijeme na prvom mjestu

Pero Vidović, direktor i vlasnik tvrtke Ambijenti podsjetio je na sve dosadašnje dosege tvrtke, uspješno poslovanje koje proizlazi iz složnosti i marljivosti svih djelatnika:

– Prošlost ne mogu promijeniti, ali budućnost mogu. S tom idejom krenuo sam u posao1994. godine. Vjerujem u ljude, poštenje i zahvalnost. To su moji postulati poslovanja od prvog dana. Ponosan sam na sve dosadašnje uspjehe. Zahvaljujem svim svojim djelatnicima i onima koji su samo jedan dan bili dio Ambijenata. Vjerujem u naš slogan „zeleno i čisto” i nastojat ćemo ga njegovati u svim našim poslovima uređenja, čišćenja, održavanja zelenih površina i objekata.

Djelatnici poduzeća Ambijenti

Čestitarske i prigodne govore održali su zamjenik župana Josip Grivec, direktori Calzedonije Dubravko Hoić i Francesco Ruffoli, Ante Kapulica načelnik samostalne službe za izgradnju i održavanje graničnih prijelaza, Marija Herman u ime ureda ovlaštenog inženjer građevinarstva te Mladen Pongrac voditelj tehničkih poslova Ambijenata. Umjetnički program oplemenili su Martina Sabljak violinistica i glazbenica iz Varaždina i Krunoslav Lajtman multiinstrumentalist iz Male Subotice.

Ambijenti su na kraju poručili: – Idemo i dalje zeleno i čisto!

foto: Zlatko Vrzan

FOTOGALERIJU svečanosti 25. rođendana Ambijenti pogledajte OVDJE.

 

Ostavi komentar