FERRO-PREIS Čakovec jedna od najvećih ljevaonica u jugoistočnoj Europi

FERRO-PREIS
FERRO-PREIS

FERRO-PREIS d.o.o. sa sjedištem u Čakovcu  sljednik je nekadašnje tvornice poznate pod imenom LJEVAONICA ČAKOVEC, a 1991. godine dobiva današnje ime te postaje dio PREIS grupe koja ima sjedište u Austriji.

Nastavljajući više od pola stoljeća dugu  tradiciju proizvodnje i razvoja proizvoda od lijevanog željeza, Ferro-Preis  danas izrađuje proizvode i komponente za renomirane svjetske proizvođače u različitim područjima industrije. Njihovi proizvodi među ostalim obuhvaćaju dijelove elektromotora, generatora, pumpi, ležajeva, industrijskih strojeva, medicinskih uređaja, poljoprivrednih strojeva, peći.

Kao vlastiti proizvod pod robnom markom PREIS® Drainage Systems, Ferro-Preis Čakovec razvija, proizvodi i širom svijeta distribuira, certificiran sustav za odvodnju od lijevanog željeza . Sustav se sastoji od sljedećih elemenata: odvodnih cijevi, fazonskih nastavaka, spojnica i drugih proizvoda odvodnje.

S godišnjom proizvodnjom od oko 10.000 tona odljevaka  i više od 200 zaposlenih djelatnika, Ferro-Preis je jedna od vodećih ljevaonica za proizvode od sivog i nodularnog lijeva u jugoistočnoj Europi.

FERRO-PREIS svoje proizvode i komponente izvozi u preko 40 zemalja Europe, a odnedavno i na tržišta Bliskog istoka, sjeverne Afrike i Kanade.

Razvoj tvrtke orijentiran prema budućnosti garantiran je:

  • kontinuiranim razvojem zaposlenika kroz edukacije i stručna osposobljavanja
  • uspješno primijenjenim sustavom osiguranja kvalitete prema ISO 9001, ISO 14001 i BS OHSAS 18001 certifikatima
  • neprestanim ulaganjem u najmoderniju opremu i postrojenja
  • fleksibilnošću i konkurentnim troškovima proizvodnje
  • prilagodbom svojim kupcima primjenom najnovijih proizvodnih i logističkih metoda.

FERRO PREIS d.o.o.

Ljevaonica

Dr. Tome Bratkovića 2

40 000 Čakovec

Tel.: + 385 (0) 40 384-204

Fax: + 385 (0) 40 384-209

E-mail: [email protected]

http://www.preisgroup.com

 

Ostavi komentar