Cocktail Catering Shankeri: Iznajmite pokretni koktel bar i isprobajte originalne koktele

Shankeri i njihov jedinstveni projekt Cocktail’s on Wheels, odnosno pokretni koktel bar na kotačima, proširio je popularnost koktela, ali i omogućio velikom krugu ljudi isprobavanje različitih i novih okusa. Atrakcija su na svakom događanju na kojem se pojave, a svoju prepoznatljivost duguju velikom ulaganju u opremu, učenje i kvalitetu.

Mladi barmeni, Saša i Toni, iskustvo stečeno radom u barovima diljem svijeta, ali i Međimurja, odlučili su pretvoriti u poslovnu priču koja se bavi organizacijom različitih koktel ili tematskih događaja.

Kulturu ispijanja koktela žele učiniti dostupnu svima, stoga njihov pokretni koktel bar možete iznajmiti za svoje važne događaje, bilo da se radi o rođendanu, svadbi, godišnjici, ali i raznim poslovim događajima i promocijama.

Njihova bogata ponuda koktela oduševit će sve goste, a sama priprema istih predstavlja pravi spektakl jer će svojim performansama zainteresirani svakoga. Osim toga, mogu vam osmisliti koktel kartu, održati edukaciju za pripremu koktela, pokazati načine i tehniku pripremanja koktela, iznajmiti šank, ali i profesionalnu barmensku opremu.

Radom, znanjem i iskustvom te suradnjom s proizvođačima likera i vina osmislili su vlastite originalne koktele, a možete odabrati koktele imena Žareći Međimurec, Voćna Puca, Kmetska Posla, Trovnati Šus i Beli Međimurec i Tropical Gin Bull koji je ekskluzivno kreiran za Red Bull.

Trenutno rade na projektu Cocktail ShowRoom čije otvorenje predviđaju za jesen, a posjetitelji će imati prilike probati razne koktele, likere i žestoka pića, a održavat će se i razne edukacije o istima.

Toni i Saša i njihov pokretni koktel bar učinit će vaš događaj posebnim i upečatljivim te svojom izvedbom zabaviti sve okupljene.

INFO:

Cocktail Catering by Shankeri
T: +385 99 498 6572
E: [email protected]

 

Ostavi komentar