FOTO i VIDEO: Učenici Mateja Ščavničara pokazali svoje umijeće na glazbenoj produkciji

Na glazbenoj produkciji pod nazivom „ Ususret Božiću na krilima nota“ učenici Mateja Ščavničara pokazali su danas u holu OŠ Štrigove svojim roditeljima, bakama i djedovima te prijateljima što su protekle godine sve naučili.

Kažu kako su svakog tjedna puno vježbali, a rezultat njihova rada bio je nagrađen velikim pljeskom. Svoje glazbeno umijeće ovog su puta pokazali: Eva Ferlin, Fran Novinščak, Jelena Srša, Marija Brezovački, Rok Cimerman, Leona Horvat, Emili Puklavec, Aleksandar Majhen, Aleks Šinko, Gabrijela Sever, Fran Želežnjak, Matej Zadravec, Jasmina Novak, Dora Horvat, Sara Toth, Jelena Srša, Gabriel Šajnović, Ida Trstenjak, Rahela Perčić, Gloria Grubić, Vedran Janušić, Luka Žižek, Lara Bogdan, Martina Sobočan, Ana Šinko, Lorena Rebernik, Leonora Kuqi, Antonia Šajnović, Lana Erdelji, Karla Hanc, Karlo Gracin Šardi, Martin Jakopić i Magdalena Masnec.

Gost programa bio je Dominik Padarić iz susjednog Svetog Martina na Muri. Na kraju priredbe učenici su uz prigodne riječi i poklon zahvalili svom učitelju Mateju Ščavničaru na trudu, kao i Josipu Mikecu koji se pobrinuo za ozvučenje te ravnatelju i načelniku Stanislavu Reberniku koji im je ustupio prostor za priredbu.

Njihovi roditelji pripremili su kolače s kojima su se na koncu svi zajedno počastili, a na izlazu iz škole skupljali su dobrovoljni prilog kako bi mogli otići na izlet.

Ostavi komentar