FOTO: Udruga Pleter Chapter Croatia uručila 15.000 kuna Zakladi Katruža

U Maloj vijećnici Međimurske županije danas je održana konferencija za medije na kojoj se najavila ovogodišnja akcija Radio Gorice, a uz to se Katruži  uručila donacija udruge Pleter Chapter Croatia. 

Konferenciji su prisustvovali upravitelj Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža“ i župan Međimurske županije Matija Posavec, predsjednik Upravnog odbora Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža“ Miroslav Horvat, te predstavnici udruge Pleter Chapter Croatia Zvonimir Strahija, Dušan Kanižaj, Nedeljko Vrbanić i Enver Muminović.

Ravnatelju Zaklade županu Matiji Posavcu uručeno su novčana sredstva u iznosu od 15 0000 kuna koji će se proslijediti bolesnima. 

Mnogo je predrasuda oko motorista, no to su ljudi velika srca, svih dobnih skupina i zanimanja koji druženjem u svojim klubovima pomažu potrebitima. Tako je i naše ovogodišnje druženje imalo humanitarnu notu te su prikupljena financijska sredstva u iznosu od 15 000 kuna koju smo namijenili Međimurskoj zakladi solidarnosti Katruža, kazao je na konferenciji za medije Enver Muminović

Predsjednik Upravnog odbora Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža“ Miroslav Horvat zahvalio je članovima  udruge Pleter Chapter Croatia na izdašnoj donaciji te je kazao da je Katruža do sada dodijelila građanima preko 5 milijuna i 400 tisuća. Posebno je naglasio da je dobar dio pomoći predan djeci s različitim, posebnim potrebama. 

Pozivam sve vas da nam se pridružite našoj tradicionalnoj akciji Radio Gorice za katružu, koja će se održati u subotu, 21. rujna. Već tradicionalno startamo ispred čakovečkih bazena u jutarnjim satima pa ćemo se uputiti prema Gornjem Međimurju, gdje ćemo posjetiti berače i družiti se s njima. Donacije kroz grožđe pretvorit ćemo u novčani oblik koji ćemo donirati Katruži, najavio je u svom obraćanju župan Posavec s ciljem senzibiliranja da se priključe akciji. 

FOTO: Sanja Heric

 

Ostavi komentar