FOTO: Sveta Marija nagradila je svoje sugrađane i uspješne učenike

sveta marija
Općina je nagradila svoje najuspješnije učenike

Gotovo dva tjedna, nizom događanja, općina Sveta Marija obilježava svoj dan. Kruna svjetovnog programa bila je svečana sjednica tamošnjeg općinskog vijeća na kojoj su dodijeljena najviša javna priznanja. Ovogodišnji dobitnici priznanja su ekipa seniora ŠRK Klen Sveta Marija, crkveni zbor Sveta Cecilija te KUD Ivan Mustač-Kantor. Zahvalnice pak su uručene vatrogasnom podmlatku i mladeži DVD-a Donji Mihaljevec.

Budući da Općina brine o svojim mladima, nagrađeni su i učenici koji su cijelo svoje osnovnoškolsko obrazovanje završavali s odličnim uspjehom. Tinu Hertelendiju, Anđelini Kečkeš, Gabrielu Kvakanu, Iris Peter te Izabeli Stanko. A Gabriel Stanko ujedno je proglašen i učenikom generacije.

Uz njih, novčane nagrade primili su i učenici koji su postigli izuzetne rezultate na natjecanjima kao i studenti koji su postigli prosjek ocjena veći od 4.5

Svečanosti se odazvao i međimurski župan Matija Posavec koji pak je Općini obećao sportsku dvoranu čija bi gradnja trebala početi već iduće godine bez obzira na sve natječaje, pa makar nju, kako je rekao, mi sami isfinancirali.

Ostavi komentar