FOTO: Emisija Globotomija emitirana u Murskom Središću

Grad Mursko Središće šalje priopćenje za medije koje u nastavku u cijelosti objavljujemo. 

Globotomija, punim nazivom Globalna analtomija 20. i 21. stoljeća, humoristična je emisija, svojevrsna satirična kronika svijeta i vremena u kojem živimo, s posebnim kritičkim osvrtom na društvene i dnevno-političke događaje koji tište i utječu na živote takozvanih “malih ljudi”. Svojim sadržajem i ponekad kontroverznim izričajem Globotomija je u proteklim godinama zaslužila jedinstveno mjesto i kultni status u hrvatskom radijskom prostoru.

Danas, 27. prosinca 2019. „Globotomija“ se emitirala u najsjevernijem gradu – Murskom Središću, točnije u restoranu „Bajzovi dvori“. Gosti emisije bili su gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, direktor Turističke zajednice Međimurske županije Rudi Grula, Marina Hoblaj predsjednica Udruge udomitelja djece Međimurja ujedno i osoba godine Grada Mursko Središće, Slavko Bregović predsjednik KUD-a „Mura“, Franjo Bogdan – rudar iz Hlapičine, dobitnici nagrade za najsportaša/sportašicu i najrekreativca/rekreativku godine u kategoriji pojedinačno – Ružica Pahor, Martina Bezek, Stanko Tuksar i Zlatko Mihocek. U emisiji su također sudjelovali i tamburaši „Zlatni dečki“ koji su svojim izvedbama dodatno „začinili“ atmosferu iste.

U emisiji je, gradonačelnik Dražen Srpak, slušatelje pobliže upoznao s najsjevernijim gradom Lijepe naše – povijesti rudarstva, rijekom Murom, osvrtom na bogati program „Adventa u gradu rudara“, brojnim projektima koji se u istom provode. Ostali gosti osvrnuli su se na svoja postignuća u sportu i rekreaciji te ostalim sadržajima koji doprinose promociji rudarskog grada.

Ostavi komentar