Evo tko je pobjednik nagradnog natječaja Poliklinike Lumbalis i Međimurskih novina

miloš rok i monika bistrović
Ravnatelj poliklinike Lumbalis Miloš Rok uručio je poklon bon Moniki Bistrović iz Strahoninca

Bolovi u kralježnici najčešća su vrsta bolova današnjice, a Poliklinika Lumbalis može se pohvaliti izrazitom uspješnošću u rješavanju takvih tegoba.

U 12. mjesecu u suradnji s Međimurskim novinama pokrenuli su nagradni natječaj u kojem jednom našem čitatelju daruju poklon bon od 700 kuna, koji može iskoristiti za jednu od usluga Poliklinike. Nagradni natječaj objavljen je na Facebook stranici našeg portala Međimurske novine, a prema našem odabiru poklon bon osvojila je Monika Bistrović iz Strahoninca.

Poliklinika Lumbalis je privatna zdravstvena ustanova prepoznatljiva po individualnom pristupu svakom od pacijenata. Jedinstvena je po lokaciji na kojoj se nalazi. Ova vrhunski i moderno opremljena poliklinika nalazi se na 400 m2 predivnog prostora u sklopu Termi Sveti Martin s pogledom na kompleks termomineralnih bazena „The Temple of Life“. Stručnjaci iz poliklinke Lumbalis su itekako svjesni ljekovitih svojstava jedne od najstarijih termomineralnih voda u Europi te svoje pacijente pripremaju za daljnje terapije u bazenima s izuzetno ljekovitom vodom.

U Poliklinici Lumbalis pronaći ćete široku paletu medicinskih usluga od ortopedije, fizikalne medicine i rehabilitacije pa sve do kardiologije, neurologije te usluga sistematskih pregleda. Preventivni sistematski pregledi su usmjereni prema najčešćim uzročnima bolesti modernog svijeta. Sistematski pregledi se obavljaju brzo, u roku od nekoliko sati, bez čekanja i gužve te uz maksimalno individualizirani pristup i diskreciju. U poliklinici Lumbalis svakom se pacijentu posvećuje potrebna pažnja i pruža najviša moguća razina stručne usluge. Osim vrhunskog tima liječnika specijalista raznih grana medicine u poliklinic Lumbalis radi i visoko školovani te stručni tim fizioterapeuta. Već dugi niz godina postižu vrhunske rezultate prilikom liječenja i rješavanja problema s kralježnicom i mišićno-koštanim sustavom. Timski radi, stručnost, stalno usavršavanje i moderni aparati garantiraju vrhunski uspjeh u liječenju i održavanju dobrog zdravlja.

Poliklinika Lumbalis za ortopediju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, kardiologiju, neurologiju i opću internu medicinu sa sistematskim pregledima dostupna je i na broj telefona 040/371 104 ili na [email protected]

ADRESA POLIKLINIKE LUMBALIS

LifeClass Terme Sveti Martin

Izvorska 1, Toplice Sveti Martin

40313 Sveti Martin na Muri

 

Ostavi komentar