Kao i svakog vikenda, Podroom, već dobro poznat čakovečki klub, nastavlja sa kvalitetnim i bogatim vikend programom.

Četvrtak, 11. ožujka, rezerviran je za tradicionalno Podrumarenje, uz TS Žice, te degustaciju i prezentaciju poznate vinske kuće Turk. Sve ljubitelje vina očekuje vesela atmosfera, pa je četvrtak svakako pravi dan za početak vikenda.

U petak, 12. ožujka, Podroom predstavlja prvo izdanje nove klupske večeri ‘All Star Flow’, na kojoj će svi zaljubljenici u hiphop kulturu i glazbu imati prilike uživati uz najpoznatije urbane hitove izvođača kao što su Jay-Z, Beyonce, Kendrick Lamar, Migos, i brojni drugi. Za plesnu atmosferu, iza DJ pulta će se pobrinuti Arien. Ova tematska večer početak je nove, svakako zanimljive urbane priče u Čakovcu, pa stoga svakako navratite.

Vikend program nastavlja se i u subotu, 13. ožujka na Podroom Clubbingu, koji je ovog puta svakako zanimljiv jer ugošćuje čak dva poznata i odlična DJ imena, Kostu Radmana, koji se upravo vratio s internacionalnog tour-a po Kini, te Arien-a. Uz ovu dvojicu očekuje Vas svakako vrhunska i vrela atmosfera, ispunjena kvalitetnim house i festivalskim zvukom, pa ukoliko ste ljubitelj elektronike, nikako nemojte propustiti ovaj zanimljiv događaj.

Više informacija potražite na linkovima događaja:

Četvrtak: https://www.facebook.com/events/639111599875239/

Petak: https://www.facebook.com/events/2086789308056288/

Subota: https://www.facebook.com/events/319443848753994/

Ostavi komentar