Vesna Pisarović ubila!

Sinoć je u Čakovcu u dvorani Graditeljske škole održan koncert Vesne Pisarović i grupe Denis&Denis. Prema riječima organizatora, ovi su izvođači nastupili u Čakovcu prvi put nakon 20 godina!

Kada je naša ekipa oko 21 sat stigla u GOC, dvoranom su se orili strani i domaći hitovi kakve biste mogli čuti na dobrom disco trash-u. DJ Sasha Mikac gađao je u sridu, na opće oduševljenje svih prisutnih. Nije falilo ni pjesme, ni plesa!

Oko 22 sata publika je gromoglasnim pljeskom dočekala Denis&Denis. Iako su Međimurci pokazali da  vole, poznaju i cijene njihov rad i dugogodišnji staž na sceni, Perazićka je pjevanjem na matricu, kukanjem i prigovaranjem te zazivanjem svojih vjernih fanova iz Zagreba – začudila, u najmanju ruku. Oprostili smo joj jer nismo zlopamtila i jer nam je dvaput izvela Program tvog kompjutera.

I onda je došla kraljica. Vesna Pisarović ubila je svojom pojavom i izvedbom. Žena izgleda vanserijski! Nema pjesme koju nismo s njom pjevali i sumnjam da postoji osoba iz publike koja danas može normalno pričati. Iako se proslavila kao pop izvođačica s pjesmama lakih nota, jasno je da je Vesna vrsna pjevačica odličnih vokalnih sposobnosti. U Čakovcu će uvijek imati svoju publiku, to je neupitno. Nadamo se da je nećemo čekati tako dugo.

Ono što je bilo najzanimljivije za vidjeti bila je šarolika publika. Većinom su bili mladi u 20-ima, no nije za odbaciti ni broj u kasnim 30-ima koji su nostalgično urlali Vesnine hitove iz vlastite mladosti i to iz petnih žila.

Atmosferu s koncerta pogledajte u našoj fotogaleriji!

 

Ostavi komentar