Uz pomoć emisije snimljene prije 10 godina prisjetili se što se promijenilo u Murskom Središću

Centar za kulturu Rudar
Centar za kulturu Rudar prije preuređenja

Prije 10-tak godina u Gradu Mursko Središće na šetnici uz rijeku Muru snimana je emisija Hrvatska uživo koju su vodili Tanja Tušek i Danijel Despot. Kako bi se rudarska prošlost, običaji i turistička ponuda grada prikazali na što izvorniji način u snimanje emisije bilo je uključeno niz udruga s područja grada i Međimurske županije, Osnovna škola, dječji vrtići  te mnogobrojni građani.

U Centru za kulturu Rudar” u ponedjeljak 28. listopada prikazana je emisija Hrvatska uživo koje se snimala i emitirala u kolovozu 2009. godine. Grad se uveliko promijenio u svim aspektima življenja: kulturnim, društvenim, gospodarskim, sportskim. Namjena prikazivanja emisije je da se građani prisjetite kako je grad izgledao prije 10 godina i prisjećanje na sve one koji danas više nisu s nama.

-Ponosan sam što se mnogo toga u tih 10 godina promijenilo, a naročito sam ponosan na građane koji su u tih 10 godina mnogo toga iznosili na svojim leđima, predano radili u udrugama, volontirali i zasigurno svojim trudom doprinjeli u razvoju grada.– istaknuo je gradonačelnik Dražen Srpak.

 

Ostavi komentar