U petak počinje 9. Forestland: Nastupaju Senidah, Mark Sixma, DJ Uroš Umek, Matroda i brojni drugi

Brojimo sate do IX. izdanja najvećeg festivala na sjeveru Hrvatske, festivala elektroničke glazbe Forestland koji počinje u petak!

Nešto više od 512 dana prošlo je od posljednjeg izdanja ovog domaćeg festivala upisanog na kartu Europe i svi jedva već čekamo početak i prvo, pravo #nolimits ljeto!

Umek, Nusha, Senidah, Tea Vučković, Mark Sixma, Matroda, Timo G, e-Base, Pintha, Yakka, Corti Organ, Lawrence Apaga, Noel Holler, Salkin, Sid Cisse, čak 45 DJ-a i producenata izmijenit će se u 48 sati na 2 pozornice i vratiti glazbu i festivale tamo gdje im je mjesto, u srca posjetitelja, u Međimurje i odmoriti nas sve od stresa i briga.

U Međimurje dolazim po prvi put, jedva čekam vas sve vidjeti i zagrliti. Vidimo se u subotu od 21:00 sat na glavnoj pozornici Forestlanda, rekla je Senidah, slovenska kraljica rep i trap glazbe.

Po prvi put na Forestland dolazi i slovenski DJ Uroš Umek, DJ Umek je posljednji festival imao još 2019., a to je bio Burning Man u Nevadi gdje je bio headliner, dok se po treći put na Forestland vraća Mark Sixma.

-Jedva čekam vratiti se na pozornicu, dugo nisam nastupao i ovo će nam svima biti jedan od prvih festivala ovo ljeto, jedva čekam osjetit energiju publike, pustiti novu glazbu i rasplesati vas. Pripremam set pun energije, dobrih vibracija i apsolutno najluđe glazbe, rekao nam je Nizozemac Mark.

Iako je Forestland prvi festival na kojem ćemo partijati bez mjera, to ne znači da je i bez nekih pravila. Ulaz je dopušten onima koji su preboljeli covid, koji su cijepljeni, a za one koji nisu biti će omogućeno antigensko testiranje na ulazu po samo 25 kuna. A nakon toga, kada jednom dobijete festivalsku narukvicu na nekoliko sati ćemo zaboraviti na distancu, maske i ograničenja!

Kako do ulaznica?

Ulaznice su dostupne na OVOJ POVEZNICI i to festivalska po 150kn, dok će u subotu biti moguće kupiti i jednodnevnu za 120 kuna! (kb)

Kako je bilo na Forestlandu 2019. pogledajte OVDJE.

Ostavi komentar