Terme Sveti Martin i Aquapark MartiLandia– savršena ljetna avantura na sjeveru Hrvatske

Vrući ljetni dani koji nam stižu idealno su vrijeme za oblačenje kupaćih kostima, bacanje ručnika u torbu i pravac u Terme Sveti Martin, po odlično osvježenje u Aquapark MartiLandia. 

Ova vodena oaza u srcu Međimurja svojim posjetiteljima pruža savršenu ljetnu avanturu s pregršt zabavnih sadržaja za djecu i odrasle, animacijskim programom, adrenalinskim toboganima za velike i male, osjenčanim dječjim vodenim igralištem i bazenom, novo otvorenom slastičarnicom, te ostalim punktovima s hranom i pićem. 

Svakog vikenda u aquaparku održavaju se posebni tematski partiji, pa tako u subotu 17.07. možete uz odličnu atmosferu animacijskog tima uživati u „Slushy party-u“ za velike i male, s posebnim akcijskim cijenama ovog ukusnog rashlađujućeg pića. Uz bazen možete uživati i u drugim ukusnim koktelima i pićima ili se počastiti sladoledom u novo otvorenoj slastičarnici Cukrin, a za ručak vam na raspolaganju stoje restorani Pool Lounge i Regina. 

Nakon ručka odmorite uz profesionalne ruke terapeuta i masaže ispod baldahina na bazenima ili skoknite do wellness centra u kojem se ovog mjeseca nude vrhunska tri tretmana kao što su: masaža s pločicom od kakaa i kokosa, spa pedikura s hladećim uljem metvice i masaža pindama od domaćeg ljekovitog bilja. 

Svake subotu u mjesecu srpnju možete posjetiti i restoran Le Batat u kojem možete pronaći lagani ljetni menu koji se sastoji od grčke salate, steak-a london s krumpirom na pole, gljivama i umakom, te američke palačinke na međimurski i to po cijeni od 95 kuna po osobi.

Poslije kupanja zaustavite se u Pubu Potkova gdje možete pojesti neki od ukusnih i sočnih domaćih burgera, popiti St. Martin’s pivo koje su Terme Sveti Martin osmislile zajedno s majstorima iz pivovare Lepi Dečki Brewery ili uživati u posebnoj ponudi koktela i nargila, a svakog petka, pa tako i ovog, 16.07. te 23.07. zaplesati uz živu glazbu. 

Već sljedećeg vikenda 24.07. na vanjskim bazenima aquaparka MartiLandia očekuje vas fantastični „Rock pool party“ uz živu glazbu, te posebnu ponudu hrane i pića, kao i uz popust na ulaznice za sve posjetitelje festivala Forestland! Nakon osvježenja u bazenima, svoj odmor u hladu pronađite u Pubu Potkova, uz Jack Daniel’s party i posebnu ponudu najboljih burgera u Svetom Martinu na Muri. 

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.termesvetimartin.com

 

Ostavi komentar