Tanja Baksa, Maja Labaš Horvat, Dragica Koštarić i Danijela Naranđa najbolje su profesorice Srednje škole Prelog

nagrađeni Srednja škola Prelog
Nagrađene nastavnice iz Srednja škola Prelog u društvu ravnatelja.

Samo najbolje škole ne zanemaruju svoje najvažnije učenike i učitelje, koji neprestano usavršavaju standarde poučavanja. Takvim se učiteljima može pohvaliti i Srednja škola Prelog čiji su profesori uvršteni među 500 najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika u Hrvatskoj, koji su i ove godine nagrađeni novčanim iznosom od 10.000 kuna.

Zasluženu su nagradu virtualnim putem „preuzele“ čak 4 naše profesorice: Tanja Baksa, prof. savjetnik, Maja Labaš Horvat, prof. savjetnik, Dragica Koštarić, prof. savjetnik i Danijela Naranđa, prof. Čestitamo kolegicama od srca, a one potvrđuju činjenicu da su naši profesori ustrajni u kreativnosti, implementaciji novih ideja i nastavnih metoda te neumorni u neprestanom procesu stvaranja optimalnog okruženja za učenje, poručili su iz Srednje škole Prelog.

Dodali su: – Ovih smo dana povodom Svjetskog dana učitelja na poseban način izrazili zahvalnost svim nastavnicima i stručnim suradnicima. Njihova je predanost svom pozivu neprocjenjiva, a najveća nagrada su im tragovi stečenoga znanja i pozitivnih vrijednosti koje učenici ostavljaju za sobom.

Često mislimo da se dobri učitelji rađaju, no samo oni koji se bave tim poslom znaju da je put od prosječnog prema izvrsnom učitelju mukotrpan i da dobar suvremeni učitelj svoje vještine neprestano usavršava individualnim i kolektivnim naporima. Škola s ovakvim nastavnicima istinski vodi i mijenja svijet, i na to smo neopisivo ponosni, istakli su iz Srednje škole Prelog.

Ostavi komentar