Slavljeničkom tortom i priredbom vrtić Vesela loptica proslavio svoj prvi rođendan

Dječji vrtić Vesela loptica prvi rođendan1

Prošlo je više od godinu dana od velikog otvaranja prvog privatnog vrtića u Prelogu. U svečanom ozračju s mnoštvo djece, roditelja i prijatelja, kolektiv DV Vesela loptica proslavio je svoj prvi veliki rođendan.

S osmijehom na licima, supružnici Leonarda i Mario Bauer zahvalili su svim zaposlenicima i okupljenima na ukazanom povjerenju da zajedno s njima grade najljepše mjesto za odgoj i obrazovanje djece predškolske dobi.

Od početka otvaranja vrtića, 4. rujna 2017. godine do danas, mnoge su se stvari promijenile. Od početnih 40-tak djece i ukupno 10 zaposlenika, DV Vesela loptica s novom pedagoškom godinom u potpunosti je popunio svoj smještajni kapacitet i zaposlio čak osam novih osoba. Izrazito zahtjevnu prvu godinu, punu promjena i otkrivanja uspjeli su prebroditi, a sadašnji pun kapacitet vrtića govori kako su još mnoge godine ispred njih.

DV Vesela loptica  jedan je od najljepših i najfunkcionalnijih vrtića u Hrvatskoj, a na ukupno 868.40 m² posjeduje vlastitu dvoranu i bazen za obuku neplivača.

„Nastojat ćemo opravdati dobiveno povjerenje, držati se kvalitete te nastaviti pružati najbolje uvjete za odgoj i rast naše djece“, zaključila je ravnateljica vrtića Jasmina Bajus.

(bb)

Ostavi komentar