RONIS je u novoj Galeriji Sjever otvorio vrata svoje do sad najveće poslovnice!

ronis otvorenje

Postojeće dvije Ronisove lokacije, onu na Sajmištu i u centru grada, zamijenila je jedna velika u Galeriji Sjever, a kupci mogu birati iz široke ponude zabavne elektronike, računala, kućanskih aparata i programa za uljepšavanje.

Ovih dana teško da je ikog zaobišla vijest da smo u našem malom gradu dobili desetak novih dućana i dodatni sadržaj u sklopu proširene Galerije Sjever. Za Ronis ne možemo reći da je „novi“ jer je ova većini dobro poznata trgovina zabavnom elektronikom već s nama preko dva desetljeća. Upravo na 21. rođendan odlučili su svoje poslovnice sa starog Sajmišta i centra grada preseliti u novi dio Galerije Sjever. Ovo nam je bilo dovoljno da ih posjetimo na dan otvorenja i porazgovaramo s direktorom Ronaldom Pintarićem i Željkom Jakopićem, voditeljem poslovnice.

Kako to da ste se odlučili preseliti s dobro uhodane lokacije Ronisa na starom Sajmištu?

Mnogi nas to s pravom pitaju. Tu je sve počelo sada davnih devedesetih, stekli smo dobru tradiciju i povjerenje kupaca za što je trebalo godina rada. No vremena se mijenjaju. Posao i očekivanja potrošača rastu kao i naš Čakovec, pa je tako lokal na Sajmištu postao premalen za sve što smo željeli pokazati našim kupcima. Galerija Sjever je došla kao savršeni odgovor, donijela nam više prostora i najbolju lokaciju za dućan u Međimurju odakle možemo ponuditi više proizvoda uz bolju uslugu.

Kao što ste najavili, preselit ćete i Ronis Play iz centra grada?

Iako su Ronis Play Čakovčanci dobro prihvatili, odlučili smo napraviti sinergiju i spojiti sve u jednu veću trgovinu. Čakovec nije prevelik da se netko ne bi zaletio do Galerije Sjever koja je sada izbor broj jedan za ozbiljniji šoping. Glavnina trgovine je na periferiji, a možda je i to razlog što u centru nema prave potrošačke atmosfere. To može biti i dobro, neka nam zona za pješake i park ostanu mirniji za šetnje i kave na sunčanim terasama, pa i za turizam.

Kakvi su vam planovi? Hoće li se Ronis još širiti?

U poslu vrijedi pravilo da ako ne idete naprijed, ostajete iza. Osim Zagreba i Rijeke gdje radimo odlično, dugoročno planiramo otvoriti poslovnice u još nekim gradovima. Naša online trgovina stalno raste, što danas traži velika ulaganja. Prije 18 godina bili smo jedan od rijetkih webshopova i nije se bilo teško istaknuti, a sada je tu moćna konkurencija s kojom se uspješno nosimo. Ove i sljedeće godine puno ćemo raditi na širenju veleprodaje, velikom dijelu našeg posla u Hrvatskoj i izvan nje.

Željko Jakopić, voditelj poslovnice Galerija Sjever

Sretni smo što kupcima možemo pokazati daleko veći dio naše ponude. Osim što smo višestruko povećali izbor televizora, mobitela, računala i HiFi opreme, sada nudimo i najbolje iz svijeta kućanskih aparata svjetskih top brendova. Nova proširena ponuda obuhvaća perilice rublja i posuđa, usisavače, sušilice, glačala i kuhinjske uređaje, te velik izbor iz programa za uljepšavanje najpoznatijih proizvođača. Iz ove poslovnice još smo bliži kupcima i njihovim očekivanjima da od nas tradicionalno dobiju provjerene proizvode po najboljim cijenama uz kvalitetnu popratnu uslugu kao što su besplatna dostava, instalacija, servis i tehnička podrška.

Ronis širi svoj asortiman kućanskim aparatima!

U novoj i većoj poslovnica Ronisa očekuje vas veći izbor televizora od kojih ističu Samsung, LG i odličan Sharp s 5 godina jamstva. Tu je i veliki izbor mobitela, računala i HiFi opreme, a novost je bogata ponuda kućanskih aparata brendova Miele, Bosch, Electrolux, Samsung, LG, Tefal. Odaberite za sebe perilice rublja i posuđa, usisivače, sušilice, glačala i kuhinjske uređaje.

Ljepši spol će razveseliti sjajna ponuda beauty programa Braun, Philips i Remington.


Dođite u novu Ronisovu poslovnicu!

Nova Ronisova zvijezda u Galeriji Sjever otvorena je jučer, a za vas će biti otvorena radnim danom od 9 do 21 sati, a nedjeljom od 9 do 14 sati. Dođite i pogledajte što sve nude, sigurno ćete naći nešto za sebe.

AKCIJE POVODOM OTVORENJA: Ronis do nedjelje daje 10% popusta na kompletnu ponudu, poklon mobitel za kupnju iznad 200 kuna, a svaki kupac sudjeluje u nagradnom izvlačenju za osvajanje poklon-bona od 200, 500 ili 1000 kuna!

Ostavi komentar