Program četvrtog adventskog vikenda u Čakovcu

Četvrtog adventskog vikenda u gradu Zrinskih posjetitelji će moći nabaviti darove i druge blagdanske stvari na prigodnom adventskom sajmu koji počinje u petak. Subotnju prijepodnevnu špicu oplemenit će mali zbor Umjetničke škole Miroslav Magdalenić pjesmom koja će krenuti u 10 sati. Blagdansko druženje organizatora manifestacije Turističkog ureda grada Čakovca i čelnika grada bit će u 10:30. U večernjim satima program se nastavlja u 17 sati adventskom pjesmama Pjevačkog zbora umirovljenika Čakovec u crkvi sv. Nikole biskupa.

Paljenje četvrte svijeće na adventskom vijencu na Franjevačkom trgu zakazano je u 18:15, a kod crkve sv. Antuna Padovanskog na čakovečkom jugu u 18 sati. U isto vrijeme kod Doma sindikata slijedi “Glazbeno svjetlo Adventa”, odnosno nastup pijanista Nikole Grabara i vokala Gabriele Hrženjak koji su posjetitelji Adventa odlično prihvatili.

U nedjelju, 22. prosinca u 16 sati slijedi glazbeni nastup na otvorenom pod nazivom  “Budi radostan” koji izvodi Matt Shaft. U Baptističkoj crkvi Mačkovec u 19 sati slijedi koncert “Radost Božića” u kojem će uz zbor Baptističke crkve Mačkovec nastupiti i gosti. Adventska priča u Čakovcu može se razgledati turističkim vlakićem.

U utorak 24. prosinca Dječja polnoćka u crkvi sv. Nikole biskupa počinje u 20 sati te Polnoćka u 24 sata. U crkvi sv. Antuna Padovanskog na čakovečkom jugu Dječja polnoćka i mali božićni koncert Dječjeg zbora Cvjetići sv. Antuna je u 20 sati. U 23:30 slijedi Božićni koncert Mješovitog župnog zbora sv. Antuna Padovanskog te susret i druženje vjernika uz čaj i kuhano vino. U 24 sata slijedi Polnoćka.

Svi programi organizirani su unutar manifestacije Advent u gradu Zrinskih.

Ostavi komentar