Predstavljanje u Goričanu: Životno iskustvo Zlatko Krznarić zapisao u knjizi „Ti si svjedok“

Zlatko Krznarić Ti si svjedok1
Zlatko Krznarić

U nedjelju 18. studenog, na poziv župnika župe sv. Leonarda iz Goričana vl. Josipa Drvoderića, kod jutarnje i poldanje svete mise, prisutan je bio Zlatko Krznarić, autor knjige „Ti si svjedok“.

Zlatko Krznarić nekad je bio izvrstan sportaš-vozač speedwaya u Speedway klubu Prelog, deset godina uspješno je nastupao na međunarodnim motociklističkim utrkama, bio je višestruki osvajač Prvenstva Hrvatske i brojnih međunarodnih nagrada.

Kako je sam u predstavljanju pred okupljenim župljanima u župnoj crkvi sv. Leonarda rekao: „Vozač sam po zanimanju, živio sam burnu mladost, potom sam se smirio i krenuo drugim putem. U trenucima kad sam sa suprugom Sandrom čekao peto dijete, u teškoj prometnoj nesreći u Šenkovcu, 2011. godine ostao sam bez lijeve potkoljenice. Obitelj, vjera, optimizam i peto dijete na putu, dalo mi je vjetar u leđa i nadu u novi život. Danas sam sretan čovjek, nasmijan, volim se našaliti na račun svog invaliditeta, imam obitelj, djecu i prekrasnu ženu Sandru“.

I tako je na temelju svojih autobiografskih iskustava, koja je skupio kroz dosadašnji život, nastala knjiga “Ti si svjedok”. Danas vrlo predano sudjeluje u brojnim aktivnostima unutar Katoličke crkve, ide na svete mise, moli se, te zahvaljuje dragom Bogu za sve božje milosti.

Tekst i foto: Tomislav Gudlin

Ostavi komentar