Poznata dostava Glovo od danas i u Čakovcu!

Glovo se danas pridružio još jednom gradu – žuti ruksaci stigli su i u Čakovec! Nakon što je nedavno proslavio dvije godine prisutnosti na hrvatskom tržištu, Glovo nastavlja rasti i unaprjeđivati svoju uslugu u gradovima diljem Hrvatske.

Zagreb, Split, Osijek, Zadar, Rijeka, Slavonski Brod, Sisak, Pula, Karlovac, Varaždin, Velika Gorica, Dubrovnik, Šibenik, Samobor, Vinkovac, Imotski, Čakovec – svi oni zajedno čine mrežu zadovoljnih korisnika aplikacije, koja će im omogućiti da u najkraćem mogućem vremenu dobiju sve što je dostupno u njihovom gradu, a da stane u poznatu žutu torbu ili prtljažnik automobila. Od supermarketa do restorana, Glovo nudi raznolike proizvode za različite ukuse.

Da bi razveselio svoje nove korisnike, povodom dolaska u sjedište Međimurske županije Glovo je pripremio posebnu akciju. Sve građane i građanke Čakovca koji skinu aplikaciju i unesu promotivni kod GLOVOVOLICAKOVEC, Glovo će počastiti s 50 kuna popusta (dva puta po 25 kuna) za prve dvije narudžbe i besplatnom dostavom za sve narudžbe.

„U dvije godine Glovo je pokazao da kvalitetnim ulaganjem i osluškivanjem potreba tržišta može ostvariti zadane ciljeve. Upoznali smo navike korisnika i kontinuirano radimo na unapređenju, što planiramo pokazati dodatnim širenjem usluge, ali i gradova u kojima smo prisutni“, rekao je Teo Širola, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Glovo je jedna od prvih aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda i jedna od vodećih svjetskih platformi za dostavu. Osnovan u Barceloni 2015. godine, Glovo posluje u Jugozapadnoj Europi, Istočnoj Europi i Subsaharskoj Africi. Aplikacija povezuje korisnike s restoranima, lancima supermarketa i maloprodajnim trgovinama. Također, uključuje kategoriju „bilo što“ koja korisnicima omogućava da naruče što god žele u svom gradu.

Za više informacija o Glovu molim vas posjetite: http://about.glovo.com/en/ 

Ostavi komentar