Poseban prilog Međimurskih novina: Koju srednju školu odabrati?

U novom broju Međimurskih novina u suradnji s Međimurskom županijom pripremili smo poseban prilog pod nazivom „Koju srednju školu odabrati“ koji na čak 60 stranica donosi odgovore osmašima i njihovim roditeljima o nastavku obrazovanja nakon osnovne škole.

Osim srednjih škola na području Međimurske županije koje predstavljaju svoje programe i uvjete upisa, u prilogu predstavljamo i poslodavce. Oni donose odgovore na pitanja koja su zanimanja najtraženija te predstavljaju svoju tvrtku, tehnologiju na kojoj će učenici raditi i uvjete rada, kako bi stekli što bolji uvid o zanimanju koje su izabrali.

U prilogu ćemo dati odgovor na pitanja s kojim se zanimanjima najteže nalazi posao, a s kojim najlakše te što je trenutno najbolje upisati, a da kasnije sa što manje muke naši osmaši pronađu kvalitetan i dobro plaćen posao.

Svaki učenik osmog razreda u svim međimurskim osnovnim školama dobit će knjižicu kako bi u miru mogao doma s roditeljima prodiskutirati, te donijeti što kvalitetniju odluku o nastavku školovanja nakon osnovne škole.

Čitamo se od petka samo u Međimurskim novinama!

Ostavi komentar