Pokažite inovativnost i prijavite se na natječaj „INOMA – budi bolji i pobijedi“

Udruga inovatora Međimurja INOMA

Udruga inovatora Međimurja „INOMA“ Čakovec u 2018. godini tradicionalno objavljuje natječaj za učenike osnovnih i srednjih škola, studente, profesore, individualce i timove.

Pod nazivom „INOMA – budi bolji i pobijedi“ povodom 18. Svjetskog dana intelektualnog vlasništva i dana međimurske Županije za:
– najbolju inovaciju (nacrt, skica, prototip novog proizvoda, i slično)
– najbolji industrijski dizajn (nacrt, obličje, suvenir, turistički proizvod i slično)
– najbolji žig (LOGOTIP), (prikaz verbalni , figurativni)
– najbolji autorski rad (poslovni plan, književno, glazbeno, kulturno umjetničko, softersko ili drugo djelo)
– najbolje geografsko podrijetlo proizvoda i usluga

Svi radovi su slobodnog izražavanja, izbora i karaktera iz svakodnevnog života, bez zadane tematike za sve sudionike natječaja, te će se razmatrati oni koji pružaju novost u odnosu na postojeće stanje tehnike.

Radovi koje će pregledati stručna komisija moraju se obavezno poslati sa Obrascem (slike, fotografije, PP prezentcija, može i na CD-u) osobni podaci natjecatelja i opis ideja poslati najkasnije do 7. travnja 2018. godine na adresu A.Schulteissa 19, 40000 Čakovec, može i na e-mail, dok za sve informacije o postavljenim kriterijima mogu zatražiti na tel. 040-396 490, mob. 091 91 606 62 kod Darka Dobošića ili upitom na e-mail: [email protected], natječaj je objavljen na stranicama INOMA-e www.inoma.hr

Proglašenje najboljih radova uz vrijedne nagrade održat će se 26. travnja, u 16 i 30 u zgradi Scheier, dok će nagrađeni učenici gostovati u Zagrebu na izložbi inovacija INOVA MLADI 2018. na FSB (fakultetu strojarstva i brodogradnje) u Zagrebu, a za starije će se organizirati poseban nastup na INOVA 2018. U Zagrebu.

Svi oni koji budu nominirani za nagradu i oni koji će poslati svoje radove podliježu Ugovoru o tajnosti kojim INOMA garantira da ideja neće biti otkrivana trećim osobama bez suglasnosti autora.

Ostavi komentar