Outdoor Udruga Extrema poziva vas da se i vi uključite: Privlačimo sve veći broj zaljubljenika u adrenalinske sportove

udruga extrema

U sklopu programa dana Grada Čakovca koji se obilježavao od 25. svibnja do 1. lipnja, već prvog dana programa, u petak 25. svibnja, koji je bio posvećen sportu, sportske udruge i klubovi okupljeni u Zajednicu sportova i sportskih udruga Grada Čakovca imali su priliku za svoje predstavljanje.

Tako je svoje mjesto pronašla i prva sportska Outdoor Udruga Extrema čiji se članovi bave raznim sportsko-rekreacijskim oblicima rekreacije, od skijanja, ronjenja, planinarenja, raftinga, bicikliranja, zip-linea i raznih drugih oblika rekreacije koja su vezana uz boravak u prirodi.

Da je upravo takva Udruga bila potrebna na ovim prostorima može se vrlo lako utvrditi prema iznimnoj ekspanziji članstva ove mlade Udruge koja je u nepuna 3 mjeseca postojanja uspjela skupiti preko 120 članova svih generacija, a zasigurno na ovoj brojci neće ostati prema iskazanim interesima građana.

udruga extremaOno što je iznimno zanimljivo je da su rad i aktivnosti ove Udruge prepoznali i građani susjednih Županija, pa tako u posljednje vrijeme članstvo Udruge raste i članovima sa područja Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije. Članovima se nude atraktivne aktivnosti prilagođene svim uzrastima, ali i obiteljima sa djecom.

Samo predstavljanje Udruge Extrema u sklopu dana Grada Čakovca bilo je okrenuto upravo djeci i njihovim roditeljima, upoznavanju istih sa raznim aktivnostima Udruge, a što je kod svih izazvalo veliki interes, posebice jer je riječ o raznim adrenalinskim sportovima koji su na neki način odmak od standardnih sportova. U jutarnjem i popodnevnom terminu na štandu Udruge Extrema bilo je mnogo upita raznih formi ali i učlanjivanja novih članova.

Želite li se pridružiti ovoj Outdoor Udruzi, to možete učiniti za simboličnih 50,00 kuna godišnje, dok djeca ispod 14 godina starosti ne plaćaju članarinu. Za sve što Vas interesira možete ih kontaktirati na mail adresu [email protected], pozivom na 099/357-2715 i 098/294-222, ili ih pronađite na društvenim mrežama i dobiti ćete sve potrebne informacije.

Link facebook: https://www.facebook.com/extremaudruga

Ostavi komentar