Otvoren impresivan restoran Balis u Donjoj Dubravi: Povijesna zgrada pretvorena u luksuzni raj!

U Donjoj Dubravi otvorilo se upravo ono što je bilo potrebno domaćoj gastro sceni, luksuzni restoran za najistančanija nepca i najizraženije ljubitelje lijepog. Obitelj Bali u povijesnoj zgradi iz 1880.godine otvorila je raskošni restoran s 84 sjedećih mjesta, posebno uređenog interijera i s pažnjom biranih detalja. U restoranu je na elegantan i diskretan način spojena suvremena i tradicionalna arhitektura, gdje je svaki detalj pomno biran i s odmjerenošću smješten na mjesto gdje će sasvim sigurno mamiti poglede i činiti zanimljivu i posebnu cjelinu.

Povijesna zgrada odvažno je pretvorena u ljepoticu koja se ističe rasvjetom, umjetninama i vrhunskim namještajem. Nit vodilja od samog početka renovacije bila je stvoriti raskošni restoran, a upravo je povijesna zgrada svojom arhitekturom potpomogla u postizanju impresivnog zdanja. 

Malo je reći da će vas restoran Balis ostaviti bez riječi te ćete se već na samom ulasku osjećati važno, a luksuz će vas pratiti kroz cijelo vrijeme boravka u restoranu. Ljubazno osoblje ponudit će vam  vrhunska međimurska vina koja će se savršeno slagati s tradicionalno modernim jelima s a la carte menua. Specijaliteti kuće su jela iz izvorne kuharice gđe. Paule Zalan iz 1902. godine.

Dođite u Balis u Donju Dubravu i neka vas hedonizam obasipa za vrijeme cijelog boravka. 

Evo kako je bilo na otvorenju.

Foto: Zlatko Vrzan

 

Ostavi komentar