Nevrijeme srušilo stablo Udruge osoba s intelektualnim teškoćama, a svi odmah došli pomoći

Celine nevrijeme

Nevrijeme koje je u petak, 23. lipnja, poharalo naš kraj, zadalo je poteškoće mnogim stanovnicima Međimurja, pa tako i Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije, srušivši veliko stablo oraha u dvorištu smještajnog objekta Udruge u Celinama.

Javila nam se predsjednica Udruge kako bi se u svoje ime i u ime svih članova zahvalila načelniku Općine Podturen i pročelnici na velikoj pomoći pri rješavanju problema.

– Jak vjetar je srušio veliko stablo oraha u dvorištu naše kuće u Celinama gdje živi nekoliko stanara. U prvom trenutku nismo znali kome se obratiti, pa smo nazvali načelnika Općine Podturen, gospodina Pericu Hajdarovića i on je reagirao za svaku pohvalu. U roku od pet minuta organizirao je pomoć, došao u Celine, a uskoro su  stigli i vatrogasci JVP Čakovec i DVD Sivica, Mladen Božić, Varga Nikola, Varga Jurica, Majerić Luka, kao i nekoliko dobrovoljaca. Orah je začas, uz pomoć svih prisutnih i naših stanara iz Celina i Čakovca koji su vrijedno radili, bio uklonjen i stvari su se vratile na svoje mjesto. Ugodno smo iznenađeni brzom reakcijom i odličnom organizacijom, te se od srca još jednom  zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovoj akciji. Posebno zahvaljujemo svim našim stanarima i njihovim prijateljima iz Udruge koji žive u objektima u Čakovcu – kazala je predsjednica.

Ovakva reakcija zaista zaslužuje svaku pohvalu!

(as)

Ostavi komentar