Koncert grupe Vigor za Porcijunkulovo otkazan: Hoće li se održati ostali koncerti?

Ilustracija, Foto: Pixabay

Ovogodišnje izdanje tradicionalne kulturno-turističke manifestacije Porcijunkulovo održava se 4 dana odnosno od 30. srpnja do 2. kolovoza.

Na prvom danu obilježavanja Porcijunkulova, petak 30. srpnja, trebala je nastupiti grupa Vigor no kako su objavili na svojoj službenoj Facebook stranici, koncert je otkazan.

-Dragi naši, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i s obzirom na broj neprocijepljenih, koncert u Čakovcu za Porcijunkulovo se, prema odluci i riječima, organizatora, otkazuje!! Doći će neka bolja vremena pa ćemo opet plesati i pjevati! Volimo Vas, poručili su u objavi iz grupe Vigor.

Program još nije konačan

Kontaktirali smo Turističku zajednicu grada Čakovca o održavanju koncerata na ovogodišnjem Porcijunkolovu kako bi potvrdili otkazivanje koncerata.

-Koncerte mi još nismo objavili. U srijedu će se održati press konferencija na kojoj će sve točno biti objavljeno. Još nismo izašli s niti jednim koncertom, to su sve špekulacije, poručili su nam iz Turističke zajednice.

Na službenoj web stranici Porcijunkulova odnosno Turističke zajednice grada Čakovca nalazi se cijeli ovogodišnji program na kojem ne postoji koncert grupe Vigor u petak 30. srpnja već koncert Željka Bebeka s početkom u 21:30 (P.S. program očito nije bio razrađen do kraja jer je neposredno nakon ove objave uklonjen sa stranice).

Hoće li se održati ostali koncerti?

Izuzevši otkazani koncert grupe Vigor, na programu se nalaze koncerti Željka Bebeka, Nine Kraljić, Opće opasnosti, Blacksoul/PEZNT, Klape Iskon, Kristijana Marlota, Nine Badrić i drugih.

Službena stranica grupe Opća opasnost na rasporedu svojih koncerata ima naveden koncert u Čakovcu u subotu 31. srpnja, kao što je navedeno i na stranicama Turističke zajednice grada Čakovca.

Naime, ovogodišnje izdanje Porcijunkulova je kraće za jedan dan te će umjesto 5 dana, trajati 4 dana. Službena press konferencija će se održati u srijedu te se nadamo kako će se sve nedoumice tada rasvijetliti.

Ostavi komentar