Napad u ugostiteljskom objektu u Kotoribi

policija
Ilustracija

U nedjelju, 19. siječnja oko pola 1 sat, u Kotoribi, Ulici Stjepana Radića, u ugostiteljskom objektu, u tučnjavi troje muškaraca, 42, 32 i 24-godišnjaka,  su ozlijeđene dvije osobe, priopćili su iz Policijske uprave međimurske.

Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da su 32 i 24-godišnjak ušli u lokal te od 42-godišnjeg uposlenika tražili piće za van, a što je uposlenik odbio. Nakon toga je 32-godišnjak šakom udario uposlenika u glavu, započela je tučnjava u koju se uključio i 24-godišnjak. U prostoru šanka je 32-godišnjak uzeo pepeljaru i više puta udario uposlenika po glavi. Da bi se obranio uposlenik je u jednom trenutku sa šanka uzeo nepoznati oštar predmet te njime mahnuo prema 32-godišnjaku i ubo ga u tijelo, nakon čega su napadači napustili lokal.

Kasnije je 32-godišnjak u pratnji nekoliko nepoznatih osoba zatražio liječničku pomoć u Kotoribi, gdje je došao i napadnuti uposlenik lokala zatražiti pomoć. Tih nekoliko osoba je nasrnulo na uposlenika te on se branio uporabom papar spreja kako bi odbio napad.

Lakše su ozlijeđeni su 42 i 32-godišnjak te je mlađi muškarac zadržan na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec. Provode se kriminalistička istraživanja.

Ostavi komentar