NAJAVA: Genadešus, Pepsi i prijatelji predstavljaju „Međimurje, tak mi fališ”

Zlatko Pepsi Nedeljko!

Zlatko Nedeljko Pepsi, njegov bend Genadešus i prijatelji ostvarili su projekt nazvan „Međimurje, tak mi fališ”. Kako zvuči pjesma i kakvi su kadrovi video spota premijerna čakovečka publika imat će priliku čuti i vidjeti u srijedu 10. srpnja!

Marija Jambrošić Kupper, Bojan Jambrošić, Zoran Grujić Glaž, Mirko Švenda Žiga, Gusti Draksar, Hrvoje Krištofić Žikac, Igor Baksa, Željko Kermek Kerma, Ivica Jurgec, Sanjković Mitrica, Robert Sklep Robi, Julijana Kočila, Ivana Tkalec, Gordana Lach, Željko Grahovec, Andrea Šafarić, Goran Šafarić, Bojan Masnec, Kristina Gita Kavran, Josip Posavec Joco, Marinko Hodić, Mladen Magdalenić, Ivan Mikulić, Igor Hrustek, Srećko Krištofić Srejo, Tena Žagar i Zlatko Nedeljko Pepsi sudionici su projekta nazvanog „Međimurje, tak mi fališ”. Promocija ove pjesme i video spota koji je okupio ovako velik broj međimurskih glazbenika bit će u srijedu, 10. srpnja s početkom u 19 sati.

Okupio 27 međimurskih pjevača

Autor projekta, teksta, pjesme i spota je Zlatko Nedeljko Pepsi. O ideji za ovaj, slobodno se može reći, međimurski Band Aid govori:

– Sretan sam što živim u Miklavcu, u tom mjestu uz Muru. Oduševljen sam ljepotama našeg kraja: rijekom, senokošama, zrelim malinama koje pronalazim u šumi… Taj okus malina me vraća u djetinjstvo. Privilegija je živjeti u Međimurju, a često toga nismo ni svjesni. Naša priroda me inspirirala i za ovaj projekt u kojem sam okupio 27 međimurskih pjevača. Svima sam zahvalan što su se odazvali mom pozivu. Ovom pjesmom želim pokazati različite senzibilitete i raspoloženja naših pjevača.

Video spot sniman na 40 lokacija

Kadrovi za video spot snimani su na gotovo nevjerojatnih 40 lokacija u Međimurju. Od Mađerkinog brega do Ušća Mure u Dravu. Na realizaciju pjesme i spota utrošeno je tisuće i tisuće sati. Scenarij i režiju spota potpisuje Pepsi, a snimanje i montažu Žan Novosel. Veliki obol svemu dao je i Ivan Mikulić i njegov glazbeni studio. Pepsi se raduje premijeri, a najavljuje već i nove projekte:

– Na promociju ću doći svi pjevači. Ako slučajno netko neće moći obratit će nam se preko video linka. Suorganizator ovog projekta je Međimurska županija. S bendom Genadešus sviramo i stvaramo nove stvari. Šetam se mnogo međimurskom prirodom i tada mi najviše dolaze ideje. Svoje emocije i misli tada sortiram i cijedim i tako nastaje ta neka moja kreativa. To valjda moj kompjutor u glavi slaže informacije. Sve krene od jedne niti i na kraju se sve posloži. Što smo složili dođite svi vidjeti i čuti na promociji pjesme i video spota „Međimurje, tak mi fališ”.

Ostavi komentar