Na groblju u Palovcu osvanuo grafit povezan s ubojstvom Jasmine Dominić!?

Na groblju u Palovcu danas je osvanuo grafit koji je povezan s ubojstvom Jasminom Dominić koja je pronađena prošle godine u škrinji obiteljske kuće.

Iako je za ubojstvo nepravomoćno osuđena na 15 godina zatvora njezina starija sestra Smiljana Srnec koja se i dalje nalazi u istražnom zatvoru u Varaždinu i čeka pravomoćnu presudu, na grafitu koji je u međuvremenu prebojan, za sad nepoznati počinitelj optužuje njihovu ujnu, kako saznajemo od mještana.

Kako smo doznali na terenu, Ivica Dodlek pogrebnik je koji je prvi vidio natpis te je pozvao policiju. Kako nam je policija rekla radi se o oštećenju tuđe imovine, a za nepoznatim počiniteljem se još traga.

Kontaktirali smo i načelnika Valentina Škvorca koji nam je rekao kako je on siguran da jučer grafita nije bilo, a doznao je za njega od pogrebnika. Kad je stigao policija je radila očevid.

– Dogovorili smo da se za sad taj dio prekrije bojom, dok će se sanacija napraviti naknadno. Šteta je oko pet tisuća kuna zbog toga jer će se cijeli zid morati dva puta prekriti, a nedavno je obnovljen, rekao nam je načelnik Škvorc.

Razvoj ove nemile situacije pratimo dalje.

Ostavi komentar