Mursko Središće za vikend “gori” uz Mladena Grdovića, tekmu, Učiteljice i gradski kotlić

Ljeto uz Muru Mladen Grdović

Manifestacija „Ljeto uz Muru 2018.“ ovog vikenda nastavlja se sa koncertima Grdovića, Učiteljica, Globus benda, Murskom alkom, Gradskim kotlićima i naravno praćenja utakmice Hrvatska – Rusija na velikom platnu pod šatorom na šetnici uz rijeku Muru.

Tako u petak, 6. srpnja, u najsjeverniji grad dolazi hrvatski pjevač zabavne glazbe Mladen Grdović. Na šetnici uz rijeku Muru s početkom u 21:30 sati pjevati će svoje poznate pjesme „Crveni ferrari“, „Oči boje lavande“, „Dalmatinac“, „Evo mene moji ljudi“ i mnoge druge te zasigurno dobro zabaviti publiku iz sjevernog dijela Lijepe naše i šire. Koncert je besplatan. Kao predgrupa zabavljati će vas dečki iz Accord grupe.

Rudarski zbor Mursko Središće i Turistička zajednica Grada Mursko Središće u subotu, 7. srpnja, s početkom u 17 sati na šetnici uz rijeku Muru organiziraju ekipno natjecanje “Murska alka”. Nakon „Murske alke“, a prije gledanje utakmice  Hrvatska – Rusija koja će se prikazivati na platnu, pod šatorom na šetnici uz rijeku Muru od 19 sati atmosferu će zagrijati Globus bend.

Hrvatska nogometna reprezentacija znanjem i upornošću plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Rusiji. Pod šatorom na platnu na šetnici uz rijeku Muru u subotu, 7. srpnja, s početkom u 20:00 sati prikazivati će se utakmica vatrenih protiv domaćina Svjetskog prvenstva. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju podržati našu reprezentaciju.

Nakon utakmice na pozornicu nam dolaze atraktivne Učiteljice. S početkom u 22 sata zabavljati će vas sa poznatim hitovima „Luda kuća“, „Ako mi se ne spava“, „Dunav“, „Kapetane hvala“. Koncert je naravno besplatan, a nakon njih još jedanput će na pozornicu doći Globus bend.

U nedjelju, 8. srpnja, na športsko rekreacijskom centru „Zalešće“ kuhati će se već tradicionalni Gradski kotlići. Ekipe iz područja grada Mursko Središće i susjednih naselja vrše zadnje pripreme oko pripremanja sastojaka za kuhanje koje financijski pokrivaju Turistička zajednica Grada Mursko Središće i Grad Mursko Središće. Podjela jela biti će u 12:00 sati, a za dobru atmosferu pobrinuti će se tamburaški sastav „Zrin“.

 

Ostavi komentar