Ministar Davor Božinović stiže na otvorenje Sajma sigurnosti i prevencije u Čakovec

Davor Božinović
Davor Božinović, Foto: MUP

Policijska uprava međimurska kao partner Vijeća za prevenciju Međimurske županije i Vijeća za prevenciju Grada Čakovca, ove godine organizira peti po redu „Sajam sigurnosti i prevencije 2018.“, koji je jedan od najvećih i najznačajnijih događaja u godini po pitanju prevencije.

Sajam će se održati u petak, 21. rujna, od 10 do 16 sati u Čakovcu, u prostoru sportske dvorane Graditeljske škole Čakovec, Športskoj ulici 1, i na sportskim terenima SRC „Mladost“ u Čakovcu, Športska ulica 2.

Svečana akademija povodom Dana policije i otvorenja Sajma održat će se u dvorani Graditeljske škole Čakovec s početkom u 10 sati. Svečanoj akademiji će biti nazočan ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske dr. sc. Davor Božinović.

Sajam pruža jedinstvenu priliku svim građanima da se upoznaju s radom i opremom policije, kao i sa svim subjektima u društvu koji se bave prevencijom, zaštitom i sigurnošću građana.

Ovom prilikom pozivamo sve žitelje Međimurske županije, a i šire, da posjete “Sajam sigurnosti i prevencije 2018.“ te svojim aktivnim sudjelovanjem prepoznaju značaj prevencije u suzbijanju svih oblika nedopuštenih ponašanja.

Ostavi komentar