Lepi Dečki slave 5 godina vlastitog pogona uz veliki rođendanski Beerfest!

05. svibnja 2017. godine skuhano je prvo pivo iz Lepi Dečki kuhinje i to na vlastitoj opremi te je upravo zato to datum koji dečki obilježavaju kao službeni rođendan zadnjih godina.

Oprema je od toga mnogo puta poboljšavana, čak četiri puta proširena, tako da su Dečki sad došli na respektabilnu brojku od 60.000 litara piva mjesečno koje izbacuju iz svog novog prostora u Mihovljanskoj, ispod groblja u Čakovcu, u koji su uselili u pandemijskoj 2020.

Pivovaru će tokom ljeta ponovno proširiti te uz novu automatsku punionicu limenki s nitro dozatorom krenuti u novu priču s izvozom i ne gaziranim pićima. Uz prostor su uredili i svoj Pub s uvijek dostupnih 10 svježih piva na točionicima i opremili Smokeraj gdje proizvode pulled pork, dimljene burgere i vlastite kobasice.

Nemojmo zaboraviti i njihovu destileriju FreeSpirit koja nas je osvojila nevjerojatnim Ginom, a krajem ttavnja lansira prvi međimurski pelinkovac.

U tih 5 godina skuhalo se preko 30 stilova piva, odradilo desetak suradnji s pivovarama iz okolice i šire, pa je tako došlo i do ideje da se petica proslavi s pet kolaboracija kuhanih s prijateljskim pivovarama iz okolnih zemalja.

06. i 07. svibnja pripremaju veliki rođendanski Beerfest na prostoru ispred Pivovare odnosno Pub-a.

Predstavit će se:

Reset Brewery – Styrian NEIPA
Dogma Brewery – DDH cold APA
Sofia Electric Brewing – Hoppy Pils
Reketye Brewing Co. – Cherry Sour Berliner Weisse
Maskeron – NZ WC IPA

Osim dva dana uživanja u najboljim pivovarama Hrvatske, posjetitelji će se zabaviti uz čak 4 različita koncerta. U petak dolaze Bijela Laž i Kranks, a u subotu Mayales i Zebas.

Očekuju vas i DJ-evi, nagradne igre, vrhunski burgeri, kobasice i pulled pork.

Vidimo se!

Ostavi komentar