Kolegij gradonačelnika Mursko Središće odlučio: Asfalt-gradnja iz Žabnika sanirat će ceste u Hlapičini

Stručni kolegij gradonačelnika Mursko Središće na današnjem sastanku donio je među ostalim i odluku o izboru izvođača za sanaciju cesta u Hlapičini.

Sve odluke s kolegija donosimo u nastavku:

1.U spojnoj ulici između Ulice Kralja Zvonimira i Ulice Josipa Šajnovića uz rub ceste postavit će se dodatno rasvjetno tijelo zbog sigurnosti djece koja tim pravcem prolaze prema Osnovnoj školi te će se dodatno urediti parkirna mjesta za potrebe stanovnika na tom području.

2.Zadužuje se voditeljica Odsjeka za opće društvene djelatnosti da s Orijentacijskim klubom Međimurje dogovori detalje oko organizacije tradicionalnog natjecanja iz orijentacijskog trčanja Međimurje open te im se ujedno odobrava korištenje površine gradske luke za postavljanje ciljnog prostora, prostor za smještaj šatora u kojem se vrši obrada podataka natjecanja, korištenje sanitarnog čvora na autobusnom kolodvoru, promotivni materijali za podjeliti natjecateljima te se također odobrava financijska pomoć u iznosu od 500,00 kuna za realizaciju natjecanja.

3.Nogometni klub Rudar Mursko Središće – temeljem podnesene zamolbe odobrava se korištenje školske sportske dvorane za potrebe održavanja malonogometnog tunira u siječnju 2023. godine i to: 07., 08., 14., 15., 28. i 29. siječnja 2023. godine.

4.Planinarsko društvo Bundek Mursko Središće – temeljem podnesene zamolbe odobrava se korištenje školske sportske dvorane dana 21. i 22. siječnja 2023. godine za održavanje Vincekovog pohoda.

5.Temeljem provedenog postupka jednostavne nabave za sanaciju prometnica u naselju Hlapičina – ulica Laštrec, ulica od kapele do izlaza iz Hlapičine, Školska ulica i kanal H32, od tražene tri (3) ponude u roku je pristigla jedna (1) ponuda ponuditelja Asfalt-gradnja d.o.o. iz Žabnika te se ista prihvaća u iznosu od 374.587,50 kuna s uključenim PDV-om.

6.Temeljem provedenog postupka jednostavne nabave za izvođenje oborinske odvodnje u Školskoj ulici u Hlapičini od tražene tri (3) ponude u roku su pristigle dvije (2) ponude te se kao ekonomski najpovoljnija prihvaća ponuda ponuditelja Jezernik j.d.o.o. iz Štrukovca u iznosu od 78.420,00 kuna.

7.Zadužuje se Upravni odjel za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove za pokretanje postupka analize uređenja otvorenih oborinskih kanala u Hlapičini, Peklenici i Murskom Središću. (GSM)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE