KAMO OVOG VIKENDA U MEĐIMURJU: Tragovi, Željko Bebek, Srebrna krila, Žiga, TS Žice, Trash&Burn…

Hrvati su dočekali i taj dugoočekivani lipanjski produženi vikend. Praznici su ove godine posloženi da ljepše ne može biti: U petak 22. lipnja Dan antifašističke borbe i ponedjeljak 25. lipnja Dan državnosti. Tko god je mogao spojio je praznične dane s vikendom i već otišao ili će krenuti na more ili neku drugu destinaciju odmora. Oni koji ostaju kod kuće zabavu mogu potražiti na raznim veselicama diljem Međimurja. Donosimo izbor događanja:

U Nedelišću pjena party i Tragovi u petak 22. lipnja

Spektakularni doček ljeta organizira cafe bar Čakovec i poziva sve partijanere na pjena party i osvježavajuće piće ovog petka 22. lipnja u dvorani MESAP u Nedelišću. Za odličnu atmosferu zaduženi su Tragovi.

zeljko bebekU Malom Mihaljevcu Željko Bebek – subota 23. lipnja

Legendarni Željko Bebek, jedan od najpopularnijih pjevača na ovim prostorima sa svojim bendom održat će koncert povodom 40. godišnjice NK Mali Mihaljevec. Kao predgrupa za zagrijavanje nastupit će TS Frikovi.

Koncert će se održati na igralištu NK “M. Mihaljevec” pod velikim šatorom u subotu 23. lipnja. Druženje počinje već od 18 sati, a koncert se očekuje u večernjim satima.

 

U Goričanu Srebrna krila u subotu 23. lipnja, Žiga u nedjelju 24. lipnja

Vrhunac obilježavanja Dana općine Goričan i gorčenskokg proščenja dogodit će se uz koncerte. U subotu 23. lipnja kod Šoderice u Goričanu nastupaju Srebrna krila i Vlado Kalember, a potom u nedjelju 24. lipnja Žiga. Početak koncerata najavljen je za 21 sat.

Trash&BurnU Sv. Martinu na Muri TRASH & BURN – 22. i 23. lipnja

Na prekrasnoj lokaciji seoskog turizma – izletišta Goričanec ovog vikenda održat će se deseto jubilarno izdanje Trash & Burn mitinga američkih automobila i motora te rock ‘n’ roll festivala. Posjetitelje očekuju američki automobili, motori iz skoro čitave Europe, burn-out, pin-up photo contest, burlesk show, rockabilly, rock and roll bendovi, DJ-i, kustom art umjetnici, brojni retro štandovi te niz drugih događaja. UUživo na stageu nastupit će BILLIE AND THE KIDS (HR/H), HIPBONE SLIM ONE MAN BAND (UK), THE TRI-GANTICS (AT), PETE&THE SHINE BRIGHTS (ITA), MOJOMEN FROM MARS (HR), THEE MELOMEN (HR) i dr. izvođači. Preporučujemo!

U Murskom Središću na Dan državnosti počinje Ljeto uz Muru 2018.

Manifestacija Ljeto uz Muru 2018. započinje u Murskom Središću u ponedjeljak, 25. lipnja vatrogasnom vježbom gradskih DVD-a sa svečanošću predaje kombi vozila vatrogascima te zabavom uz Tamburaški sastav Žice.

Programi u čakovečkim kafićima 

U čakovečkim kafićima program je raznolik. U Metalcu u petak 22. lipnja zabavite se uz live benda Neodoljivi. U Podroomu na Dan antifašističke borbe poziaju na Cocktail party petkom, a dan kasnije slijedi Podroom clubbing i DJ Boris Motega. Caffe bar Paladin poziva u subotu 23. lipnja na zabavu uz show band Havana.

Dakako tu je i praćenje Svjetskog nogometnog prvenstva u brojnim međimurskim ugostiteljskim objektima. Što god odabrali i gdje god bili dobro se provedite i zabavite.

Ostavi komentar