Jeste li već posjetili novi ugostiteljski objekt na najpoznatijem vidikovcu u Međimurju?

Foto: Sanja Heric

Zamislite prizor u kojem ispijate čašu vina uz opuštajuće glazbene taktove, a pogled vam seže na prekrasnu prirodu na sve četiri strane svijeta.

Upravo je to posljednjih nekoliko tjedana omogućila vinarija Štampar koja je na predivnoj lokaciji na Mađerkinom bregu otvorila svoj mali ugostiteljski objekt gdje poslužuje svoja vina, sokove, tople napitke i hranu.

Radno vrijeme će biti radnim danom od 16 do 22 sata i u tjednoj su ponudi hladne plate mesa z tiblice i suhi jezici te plata suhih kobasica i sir turoš.

Foto: Vinarija Štampar

Vikendom će raditi već od 9 sati, kako bi posjetitelji mogli uživati u kavi, prekrasnom izlasku sunca i u spokoju kojim odiše Mađerkin breg.

Za vikend će u ponudi uz hladne plate biti i topli Leberkase by Marko Palfi, a radno vrijeme je također do 22h.

Također ima i sadržaj za djecu i veliki prostor za igru kako bi roditelji mogli bez brige uživati u čaši vina.

Podsjetimo, obitelj Štampar već je prošle godine sredinom ljeta započela s vinsko-gastro eventom GO!VGOrice na poznatom međimurskom vidikovcu te se sam događaj pokazao kao izvrstan event.

Bio je to jedan najposjećenih događaja tijekom ljeta i mjesto koje se obavezno moralo pohoditi prešišavši tako mnoge druge gradske evente. U istom tonu nastavljaju i ove godine jer Mađerkin je breg svakog top destinacija u Međimurju.

Foto: Mario Golenko
Foto: Vinarija Štampar
Foto: Sanja Heric

 

Ostavi komentar