Gradnja zaobilaznice Nedelišća ide po hitnom postupku

Ruta obilaznice Nedelišća

Zahvaljujući našoj saborskoj zastupnici Sunčani Glavak, gradnja zaobilaznice Nedelišće kreće po hitnom postupku. Drugim riječima, slijedi procedura hitnog projektiranja u idućoj godini te isto tako, hitna gradnja u 2020. godini.

Međimurska saborska zastupnica, Sunčana Glavak (HDZ) ovih je dana u Hrvatskom saboru prezentirala važnost i nužnost izgradnje obilaznice Nedelišća i Puščina tražeći da se taj projekt uvrsti u program Hrvatskih cesta za iduću godinu. Drugim riječima, podnijela je dva amandmana-hitno projektiranje i hitna gradnja te zaobilaznice koji su danas i usvojeni.

Oduševljeni načelnik Općine Nedelišće, Darko Dania, naglasio je kako je po tom pitanju u stalnom kontaktu sa zastupnicom Glavak i kako kaže, sada je napokon sve definirano.

– Zahvaljujući Sunčani, iduće godine, po hitnom postupku kreće projektiranje zaobilaznice, a već 2020. godine i njena gradnja, također, po hitnom postupku, rekao nam je načelnik Dania.

Do sada se o zaobilaznici samo razgovaralo i dogovaralo i neprestano se prolongirao datum početka realizacije koji se zaustavio na 2020. godini.
Sada pak je sve jasno i čisto.

(vv)

Ostavi komentar