Gloria javlja da je Međimurec Damir Smrtić slobodan

Damir Smrtić
Damir Smrtić, Foto: HRT

Iako su još početkom ljeta planirali zajednički život, ljubavni par s HTV-a, urednik i voditelj emisije Otvoreno, Međimurec Damir Smrtić, te novinarka i urednica Vijesti iz kulture, Maja Njirjak, prekinuli su svoju ljubavnu vezu.

Kako piše Gloria Maja je ljetos pratila Filmski festival u Puli gdje joj se na nekoliko dana pridružio i Damir pa uživali i u danima rezerviranima samo za njih. Ipak, s krajem ljeta odlučili su se razdvojiti i ostati samo prijatelji i kolege koji se svakodnevno susreću na hodnicima HTV-a.

Potvrdila je to za ovaj medij i Maja u kratkom razgovoru ne želeći iznositi detalje. ‘Nemam komentara. Na putu sam za Beč gdje idem na otvorenje izložbe’, kratko nam je rekla dok je Smrtić putem društvenih mreža dao naslutiti da je ljubavi kraj.

Među njima je ‘kliknulo’ početkom 2016. godine, a ljubavnu vezu započeli su u Rovinju tijekom Weekend Media Festivala. Maja nam je tada ispričala kako ju je Damir pokušao osvojiti još prije deset godina, a on je u šali rekao kako ju je čekao cijelo jedno desetljeće.

Ostavi komentar