FOTO: Više od 500 plesača na FlashMOVE 2017. u Čakovcu

FlashMOVE 2017 Čakovec
U Čakovcu se plesalo na Trgu Republike ispred Centra za kulturu

Članovi čakovečke plesne skupine Vivona i voditeljica Karmen Kovačević Jambor uveli su sve okupljene plesače na zajedničko plesanje pod nazivom FlashMOVE 2017., u sklopu 3. po redu Europskog tjedna sporta i NowWeMOVE kampanje.

Okupilo se više od petsto plesača iz 11 međimurskih osnovnih škola (7. i 8. razredi), učenici srednjih škola, studenti, vrtićarci i članovi različitih sportsko-rekreativnih udruga te drugi zainteresirani građani.

Program je moderirala Renata Kutnjak Kiš iz Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, a na zdrav život i tjelesnu aktivnost sve su pozvale i Marina Payerl-Pal ravnateljica Zavoda, Željka Podgorelec – Sirc, predsjednica Stručnog aktiva profesora tjelesne i zdravstvene kulture Međimurske županije te profesorica Ivana Šimunić županijska koordinatorica Školskih preventivnih programa za srednje škole. Marija Stanković, voditeljica Informacijskog centra Europe Direct predstavila je još jednu inicijativu kojom se obilježava ovogodišnji Europski tjedan sporta, a sve sudionike pozdravila je i Sandra Herman, zamjenica međimurskog župana.

Na kraju programa predstavljeni su uspješni međimurski sportaši (Mia Radotić, Tijana Tkalčec i Jasmina Ilijaš) te uspješni učenici sportaši uključeni u hrvatske reprezentacije (David Verli, Stjepan Škoda, Stjepan Hunjak, Luka Grubić, Lino Zadravec, Nina Dobša, Martin Slaviček i Lucija Lesjak). Zajednička poruka svih bila je: – Bavite se sportom i rekreacijom i uživajte u tome.

foto: Zlatko Vrzan, rr

Atmosferu s FlashMOVE 2017. koju je zabilježio Zlatko Vrzan pogledajte OVDJE., a predstavljanje uspješnih sportaša u nastavku:

FlashMOVe 2017 Cakovec (13

FlashMOVe 2017 Cakovec (1)_resize

 

Ostavi komentar